"Διπλό" - "ανάσα" για τον Μεσσηνιακό

Με πρωταγωνιστή τον Μερκούρη ο οποίος πέτυχε 2 τέρματα, ο Μεσσηνιακός πήρε μεγάλο «διπλό» - «ανάσα» μέσα στο Δώριο επί του Δωριέα με 3-1 και ανέβηκε για πρώτη φορά μετά από αρκετές αγωνιστικές πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με σουτ του Μανωλόπουλου στο 3΄ και στο 54΄ ο ίδιος παίκτης έδωσε την ασίστ με σέντρα στον Μερκούρη, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 64΄ ο Μερκούρης με το 2ο προσωπικό του τέρμα διεύρυνε ακόμα περισσότερο το σκορ όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Δωρίου μετά από μακρινή μπαλιά του Μπιζίμη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0.
Τρία λεπτά αργότερα το Δώριο μείωσε σε 1-3 με τον Βασιλόπουλο και στο 71΄ ο Σκαλαίος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς μπλόκαρε την μπάλα εκτός περιοχής στην επέλαση του Ψωρομύτη.
Το Δώριο πίεσε στο τέλος για να πετύχει κάποιο τέρμα, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.
Σημειώνεται πως στο 46΄ αντικαταστάθηκε ο Παπαδόγιαννης και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί ζημιά στο γόνατο, κάτι που φαντάζει τρομακτικό αν αναλογιστεί κανείς ότι το Δώριο μετά βίας ξεπερνά τους 13 παίκτες στις αποστολές του!
● Διαιτησία: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Σ. Παλλαδίνος, Κ. Αντωνόπουλος
ΔΩΡΙΟ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Δήμας, Αλεξόπουλος, Μωράκης, Γεωργιόπουλος, Γκιάτα, Γκότσης, Γεωργακόπουλος, Παπαδόγιαννης (46΄ λ. τρ. Λόντος), Βασιλόπουλος, Λιόγας, Ψωρομύτης.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Τάσος Χατζηαγγελής): Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Κουλουράς, Αρβανίτης, Πετρόγιαννης, Μπιζίμης, Παπανικολόπουλος, Παυλέας, Ν. Εμμανουήλ (85΄ Δημόπουλος), Μερκούρης (71΄ Κ. Γαβράς), Μανωλόπουλος (77΄ Στ. Γαβράς)

612 views
Top