Χελάς: Τελικός κάθε ματς μέχρι τον τίτλο και την άνοδο

Ήρθε από το πάγκο, στο ματς με τη Σπερχογεία, αλλά αυτό κάθε άλλο παρά ανασταλτικό παράγοντα αποτέλεσε στο να φανερώσει πόσο πολύτιμος είναι ο Γιάννης Χελάς για κάθε ομάδα και πόσο τυχερός είναι ο Αντώνης Μαυρέας και ο Πάμισος που τον έχουν στο δυναμικό τους.

Ο ικανότατος επιθετικός έδωσε άλλη πνοή και ώθηση νίκης στο διάστημα το οποίο αγωνίστηκε, στο τελευταίο 35λεπτο, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο να έρθει τελικά με άνεση η νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει αγωνιστεί με επιτυχία και η «τοποθέτησή» του στο «Sport365.gr» αποκτά ξεχωριστή σημασία…

«Ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε ένα από τα καλύτερα σύνολα της κατηγορίας το κάναμε, με την εμφάνισή μας, να φαντάζει σχετικά εύκολο. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε για ανάλογη συνέχεια» είπε αρχικά ο 28χρονος επιθετικός, δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να βαδίσει ο Πάμισος στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να έρθει η επιτυχία…

«Δεν θα υπάρξουν εύκολα παιχνίδια και πρέπει να δίνουμε το 100% σαν να είναι τελικός ο κάθε μας αγώνας. Όταν έρθει ο τίτλος και κατόπιν η άνοδος θα έχουμε την ευχέρεια να χαλαρώσουμε, τώρα όμως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και πώς θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον μαχητικό Μιλτιάδη» τόνισε ο Χελάς που τέθηκε στη διάθεση του Αντώνη Μαυρέα για τον αγώνα στο Πυργάκι.

Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί μάλιστα να υπολογίζει στα νέα αποκτήματα της ομάδας, τους Κουντάνη και Καλλιντέρη, καθώς και στον Μπαλαλά που εξέτισε τη ποινή του ενώ πιθανότητες έχει και ο Φιλόπουλος που προέρχεται από τραυματισμό.

283 views
Top