Με πίστη και «όπλο» τον κόσμο του για την πρόκριση

Σε πολύ καλό κλίμα και πίστη πρόκρισης ολοκληρώθηκε η μίνι διήμερη προετοιμασία του Τσικλητήρα για τον αυριανό (13/1, 14:30) επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την Καλαμάτα στη Πύλο.

Οι Πυλιώτες θα έχουν σύμμαχο τον κόσμο τους που ετοιμάζεται να δώσει «βροντερό παρών» και να αποτελέσει για ακόμη μια φορά τον 12ο παίκτη και συνάμα το κίνητρο να υπερασπιστούν τα «σκήπτρα» τους.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Νίκος Κακαλέτρης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορέσει ο Γιώργος Γραμματικόπουλος να τεθεί στην διάθεσή του, για τον οποίο γίνεται... αγώνας δρόμου προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Άγγελος Μπίζος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά πολύ δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Θυμίζουμε ότι η «Μαύρη Θύελλα» έχει ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό μετά τη νίκη με 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.

Tέλος, ο Κώστας Ψηλοπαναγιώτης ορίστηκε να διευθύνει τον επαναληπτικό ημιτελικό, με βοηθούς τους Μάριο Καρβούνη και Χρήστο Γεωργαντά.

288 views
Top