Καλλιντέρης: Γυρίζω εκεί που αγαπώ και με αγαπάνε

Παίκτης του Παμίσου και τυπικά είναι εδώ και λίγες ώρες ο Πάρις Καλλιντέρης, με τον 35χρονο καλαματιανό τερματοφύλακα να επιστρέφει στους «πράσινους» σε μια ιδανική γι αυτόν εξέλιξη μιας και θεωρεί το σύλλογο της Μεσσήνης ποδοσφαιρική του «στέγη», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο «sport365.gr»…

«Χαίρομαι που γυρίζω στον Πάμισο που αγαπώ και με αγαπάνε. Ευχαριστώ τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση μου, αλλά από την πρώτη στιγμή είχα τον Πάμισο στο μυαλό μου.

Νιώθω, βλέπετε, ότι η ομάδα αυτή είναι το ποδοσφαιρικό μου σπίτι» μας δήλωσε αρχικά ο πολύπειρος πορτιέρο που αναφέρθηκε και στο σύντομο πέρασμά του από την ομάδα του Μελιγαλά, λέγοντας με νόημα…

«Χάρηκα που γνώρισα και που συνεργάστηκα με νέα παιδιά και κυρίως εξαιρετικούς χαρακτήρες. Τους εύχομαι από καρδιάς καλή πορεία από εδώ και στο εξής» τόνισε ο Καλλιντέρης που μας τόνισε την επιθυμία του να ασχοληθεί με τη προπονητική τερματοφυλάκων…

«Είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου και θέλω πραγματικά να κάνω εφόσον το επιτρέψουν μελλοντικά οι συνθήκες. Είναι ωραίο συναίσθημα να βοηθάς νέα παιδιά που θέλουν να δουλέψουν και να εξελιχθούν».

Η ποδοσφαιρική διαδρομή του Καλλιντέρη

Ας θυμηθούμε τους ποδοσφαιρικούς του «σταθμούς», από τις αρχές της δεκαετίας του 90 και μέχρι σήμερα, που περιλαμβάνει και… αρκετό αχαϊκό ποδόσφαιρο λόγω των σπουδών του στη Πάτρα.

Ξεκίνημα από τις Ακαδημίες της Καλαμάτας για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στη Πάτρα και Θύελλα Πατρών, Φωστήρα Οβρυάς.

Η επιστροφή στη Μεσσηνία τον φέρνει στον Απόλλωνα Πεταλιδίου και τη Δ΄ εθνική για να «επισκεφθεί» τον Πάμισο από το 2007 έως το 2011.

Η Καλαμάτα τον «καλεί» τον επόμενο χρόνο στη Γ εθνική και η συνέχεια περιλαμβάνει Σπερχογεία(2013-14), Πάμισο (14-15) και Εθνικό Μελιγαλά, πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής για το «νησί».

701 views
Top