Δεν το... κουνάει από 4άδα ο Εθνικός

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα που την διατηρούν σταθερά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος έδωσε η ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά ξεπερνώντας στην έδρα της την αντίσταση του Δωρίου, που από την πλευρά του βρίσκεται με το πέρασμα των αγωνιστικών ολοένα και σε πιο δύσκολη θέση δείχνοντας να έχει «αδειάσει» από την υπερπροσπάθεια του μικρού ρόστερ.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με μεγάλο πάθος, ζητώντας κάποιο θετικό αποτέλεσμα αλλά το γκολ που πέτυχε το συγκρότημα του Κώστα Κλάδη στο 44΄ με ωραίο σουτ του Άρη Μουστάκα από το ύψος της περιοχής άλλαξε τα δεδομένα, κάνοντας πιο απλά τα πράγματα.
Στην επανάληψη το Δώριο ανοίχτηκε, ζητώντας την ισοφάριση, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά ο Εθνικός.
Έτσι στο 65΄ με σουτ του Καραγιάννη μέσα από την περιοχή έγινε το 2-0 και στο 88΄ με «γκολάρα» του ίδιου παίκτη που σημάδεψε το «Γ» του Δήμα, διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.
● Διαιτησία: Η. Νικολόπουλος, Ε. Μπασιλάρης, Δ. Ταβουλαρέας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μακρυνιώτης, Γεωργόπουλος, Μουστάκας, Καρατζούλιας, Μουρούσιας (85΄ Σαραντόπουλος), Πανταζής (89΄ Σ. Παπαδόπουλος), Καραγιάννης (89΄ Κούρος), Θανόπουλος, Κ. Βασιλόπουλος
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος, Γκιάτα, Γκότσης, Αλεξόπουλος, Μεμά, Λιόγας (78΄ Λόντος), Μωράκης, Ψωρομύτης, Βασιλόπουλος, Γεωργακόπουλος

336 views
Top