Έκανε το καθήκον της και συνεχίζει για το όνειρο η Κυπαρισσία

Δίχως να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα με την απόδοσή της, η Κυπαρισσία έφτασε στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ανδρούσας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α΄ τοπικής και μείωσε την διαφορά από τον 2ο Τσικλητήρα Πύλου στους 3 βαθμούς.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη απόδοση και πήραν δίκαια την νίκη απέναντι σε μια Ανδρούσα που σε καμία περίπτωση δεν είχε την απόδοση που θα περίμενε κανείς με βάση την εικόνα που έχει παρουσιάσει έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο Ανδρουτσής με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΚ στο 35΄ και στο 48΄ ο Παπαγεωργίου με σέντρα – σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε η Ανδρούσα ήταν να μειώσει στο 68΄ με πλασέ του Γεωργιόπουλου.

  • Διαιτησία: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Σ. Παλλαδίνος, Η. Ρέκκας

ΑΝΔΡΟΥΣΑ (Σπύρος Τσίκινης): Κατσίποδας, Κρεμύδας (82΄ Θεοδοσόπουλος, Γκούνης, Γεωργιόπουλος, Τσώνης (50΄ Τσέλα), Μπαλόπουλος, Κάλλας, Ηλιόπουλος, Πατσιώτης (75΄ Βοσνάκης), Αντωνίου, Μαραγκούλιας

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Γιάννης Δανίκας): Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γεωργιόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Καμποσιώρης, Παναγόπουλος (79΄ Κωνσταντόπουλος), Παπαγεωργίου (70΄ Κόλλιας), Μοντεσάντος

326 views
Top