Δημάκης:"Καταδικασμένοι να ματώνουμε" μέχρι να έρθει η σωτηρία

Η εντυπωσιακή νίκη επί των Αρφαρών σκόρπισε φρενίτιδα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο του ΑΟ Διαβολιτσίου αλλά ο Σωτήρης Δημάκης φροντίζει, λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση του θριάμβου, να χτυπήσει καμπανάκι «προσοχής και σοβαρότητας» ενόψει της δύσκολης συνέχειας…

«Είναι αλήθεια πως χαρήκαμε πολύ για τη νίκη αυτή. Την είχαμε μεγάλη ανάγκη, βλέπετε, θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση στο ξεκίνημα της νέας μας προσπάθειας για ανασύνταξη και διεκδίκηση της παραμονής.

Καλά τα χαμόγελα αλλά πλέον ο αγώνας με τον Αστέρα είναι παρελθόν και το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι ο αγώνας στη Πύλο και η προετοιμασία για το κυνήγι του αποτελέσματος που χρειαζόμαστε. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες δεν είμαστε σε θέση να επιλέγουμε παιχνίδια.

Το Διαβολίτσι είναι καταδικασμένο να ματώνει για βαθμούς σε κάθε ματς γιατί μονάχα έτσι θα πετύχει. Είμαστε καταδικασμένοι να ματώνουμε μέχρι να έρθει η σωτηρία» μας δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟΔ μεταφέροντας την ικανοποίησή του για την ενσωμάτωση των νέων αποκτημάτων της ομάδας, τη προσπάθεια των «παλιών» αλλά και των ενεργειών της διοίκησης που έκανε την υπέρβαση, χωρίς να αφήσει «στην απέξω» τον συνεργάτη του Μιχάλη Παυλάκη…

«Πράγματι τα νέα παιδιά ενσωματώθηκαν άμεσα και μας βοήθησαν με το καλημέρα αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στη συμβολή των παικτών που προϋπήρχαν και που τους υποδέχτηκαν, της διοίκησης που έκανε τεράστιες προσπάθειες για να ενισχύσει την ομάδα αλλά και του Μιχάλη Παυλάκη που δουλεύει σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα».

443 views
Top