"Δείπνο συναισθημάτων, ερωτηματικών και... ελπίδας" στου "Μένη"

Άνθρωποι με τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στον Αστέρα Αρφαρών, που τους συνδέει η αγάπη τους για το σύλλογο αλλά και προσωπική φιλία, «έσμιξαν» το βράδυ της Δευτέρας στη ταβέρνα του «Μένη», του πρώην προέδρου Βασίλη Σακκά, που ήταν και ο «οικοδεσπότης».

Εκτός από τον «οικοδεσπότη», τον οποίο προσωπικά θεωρώ σπουδαίο άνθρωπο, παράγοντα και πάνω από όλα πολύ καλό φίλο, παρευρέθηκαν ακόμη οι Γιάννης Σταθόπουλος, Νικήτας Μπούρας, Γιάννης Πουλόπουλος και Ηλίας Καράγιαννης, καθώς επίσης και οι πρώην προπονητές της ομάδας Τάκης Βούτσας, Λάκης Σπάλας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή του Πανιωνίου Καλαμάτας Γιώργο Γκέγκα αλλά και τον εν ενεργεία ποδοσφαιριστή Ηλία Καπόγλη.

Στο επίκεντρο βρέθηκε βεβαίως η πορεία του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα, με τις αναλύσεις να είναι κυριολεκτικά πολύωρες, αλλά οι αναφορές δεν έμειναν  μονάχα σε αυτή καθώς δεν βγαίνουν από το μυαλό οι παλιές σημαντικές παρουσίες σε Α τοπική και Δ εθνική και κυρίως τα όσα έζησαν μέσα από τη διαδρομή της ομάδας. Οι ιστορίες και τα περιστατικά από αγώνες και αποστολές ήταν συνεχείς προσφέροντας και μπόλικο γέλιο ανάμεσα σε άλλα και δημιουργώντας παράλληλα ένα αίσθημα περίεργο.

Θα ήταν ψέματα να μην αναφερθώ, όντας μπροστά στις συζητήσεις, μιας και είχα τη τιμή να προσκληθώ, στη στεναχώρια κάποιων από τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η σεζόν και τη βαριά ήττα στο Διαβολίτσι αλλά, κυρίως, στην επιθυμία τους να επανέλθουν κάποια στιγμή στα διοικητική δρώμενα του συλλόγου των Αρφαρών και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σωματείο ικανό να στέκεται ανταγωνιστικά .

Υ.Γ: Εύχομαι από καρδιάς κάποια στιγμή ο Αστέρας να «επανέλθει» και πρέπει όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα και ξέρω πως είναι πάρα πολλοί αυτοί, να συνεργαστούν για να το πετύχουν.

513 views
Top