"Κάτι εξαιρετικό" αλλιώς μεταγραφές τέλος ο Τσικλητήρας

Ένας «κουρασμένος» Τσικλητήρας εμφανίστηκε το Σάββατο στο «Γ. Λουκαρέας», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει με την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο.
Κάτι που όπως φάνηκε, ήταν αποτέλεσμα της υπερπροσπάθειας από το μεσοβδόμαδο ματς με την Καλαμάτα για το κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου ο Τσικλητήρας σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις με τον αποκλεισμό ομάδας που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.
Σε αυτό συμφώνησε σε δηλώσεις του στο Sport365 ο Νίκος Κακαλέτρης, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, προδοθήκαμε από τις δυνάμεις μας κάτι που δεν μας επέτρεψε να αντέξουμε την πίεση του Ολυμπιακού. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».
Όσο για το αν έχουν «κλείσει» οι μεταγραφές, ο Κακαλέτρης επεσήμανε πως ναι μεν έχουν ολοκληρωθεί, όμως η ομάδα δεν θα πει όχι εάν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή.
Τέλος, η προετοιμασία για το Διαβολίτσι ξεκινά σήμερα (19/01) μετά από διήμερο ρεπό ξεκούρασης και μένει να φανεί εάν έχει προκύψει κάποιος τραυματίας, κάτι που σε πρώτη φάση δεν δείχνει πιθανό.

349 views
Top