Με τη "σιγουριά" Αντωνόπουλου για την άνοδο ο Πάμισος

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη πορεία που πραγματοποιεί ο Πάμισος στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας της Μεσσήνης, Δημήτρης Αντωνόπουλος, στη συνάντηση που είχε, το βράδυ της Τετάρτης, στην Αθήνα, με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Πετρουλάκη.

Το δεύτερο στοιχείο- συμπέρασμα το οποίο προέκυψε από τη συνάντηση των ισχυρών ανδρών του Παμίσου είχε να κάνει με τη διάθεση του κ. Αντωνόπουλου να συνεισφέρει σε έντονο βαθμό, οικονομικά, έτσι ώστε η ομάδα να φανεί φερέγγυα μέχρι τέλους και να διεκδικήσει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες τον τίτλο και την άνοδο στη Γ εθνική.

Ήδη, «τροφοδότησε» τον κ. Πετρουλάκη με ένα σεβαστό ποσό για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της ομάδας και θα κάνει το ίδιο όποτε κριθεί αναγκαίο.

Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε κλίμα ικανοποίησης και αισιοδοξίας στις τάξεις της διοίκησης των «πρασίνων» που βλέπουν τον ηγέτη της ομάδας να μπαίνει μπροστά σε μια κομβική στιγμή, ανοίγοντας το δρόμο στο αγωνιστικό τμήμα για το κυνήγι του ονείρου της επιστροφής στη Γ εθνική.

419 views
Top