Το λάθος …ο Σεριάτος και μπελάδες για τον Απόλλωνα (pics)

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα για την ποιότητά του αλλά όχι για την εξέλιξή του, το Φαραί πήρε ένα τεράστιο «διπλό» στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και δείχνει να «κλειδώνει» από νωρίς την υπόθεση παραμονή.
Το «χρυσό» γκολ του Σπύρου Σεριάτου στο 94΄ που ήρθε ως απόρροια του τραγικού λάθους του Γιάννη Ντόκο έκανε την διαφορά, χαρίζοντας στους φιλοξενούμενους ένα υπερπολύτιμο τρίποντο και βάζοντας για τα καλά σε μπελάδες τον Απόλλωνα.
Η αλήθεια είναι ότι το συγκρότημα του Γιώργου Γρηγορόπουλου δικαιούταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας όντας πιο κινητικό και πιο ορεξάτο απέναντι σε ένα κακό είναι η αλήθεια Φαραί.
Ωστόσο είχε και πάλι τεράστιο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και δεν κατόρθωσε σε κανένα σημείο να μεταφράσει σε στιγμές εστίας την φλύαρη, όπως αποδείχθηκε υπεροχή του.
Είναι χαρακτηριστικό ότι με εξαίρεση μια φάση στις αρχές του α΄ μέρους και κάποια μακρινά σουτ, περισσότερο προπόνησης στην επανάληψη, τίποτα το ιδιαίτερο δεν μπορεί να αναφερθεί.
Όλα κρίθηκαν στο 94΄ όταν ο νεαρός Μάραντος έχασε από τον Ντόκο στην περιοχή του Απόλλωνα, ο τελευταίος άφησε την μπάλα για τους συμπαίκτες του που περίμεναν να απομακρύνει την μπάλα και ο Σεριάτος που ακολούθησε την φάση την έστειλε στα δίχτυα του – ανήμπορου να αντιδράσει – Αντωνόπουλου, δίνοντας την νίκη στο Φαραί, οι άνθρωποι του οποίου πανηγύρισαν έξαλλα σαν μια «μπουνιά» μετά το ματς.
Από την άλλη κατήφεια στο στρατόπεδο του Απόλλωνα και διαμαρτυρίες για την διαιτησία του κ. Μπλάνα που ήταν κατά την άποψή μας εξαιρετικός όπως και οι βοηθοί του, αλλά και λαϊκά δικαστήρια από μερίδα φιλάθλων του ιστορικού σωματείου που είχε την στήριξη αρκετών φίλων του.
● Διαιτησία: Γ. Μπλάνας, Σ. Λάμιας, Π. Σερεμέτης
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Γιώργος Γρηγορόπουλος): Αντωνόπουλος, Μιγκάκης, Στ. Τσουλάκος (75΄ Κορομηλάς), Πανταζής, Σκιάς, Κλουβάτος, Μάλαμας, Ντος Σάντος, Δ. Τσουλάκος, Μπαρμπόσα, Ντόκο
ΦΑΡΑΙ (Νίκος Γεωργακλής): Μαρής, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Λικάι (50΄ Τσέρτος), Καντζιλιέρης, Γκάι, Σεριάτος, Παχής, Πέτση, Σπανός (88΄ Δοβλέτης), Χανδρινός (72΄ Μάραντος)

545 views
Top