«Κλείδωσε» παραμονή, «βύθισε» τα Αρφαρά ο Μαραγκούλιας

Μια ακόμα πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε η Ανδρούσα μέσα στα Αρφαρά με 1-0 χάρη σε τέρμα του Μαραγκούλια στο 82΄.
Σε ένα ελαφρώς επεισοδιακό παιχνίδι με κακό θέαμα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το νικητήριο γκολ και «βύθισαν» ακόμα περισσότερο τον Αστέρα βαθμολογικά.
Αυτή ήταν η 7η σερί ήττα για τους Αρφαραίους, οι οποίοι μετρούν πλέον 9 αγωνιστικές δίχως νίκη, διάστημα στο οποίο έχουν συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό και βρίσκονται πλέον κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Στο πρώτο μέρος τα Αρφαρά ήταν καλύτερα και στο 7΄ ο Καρύδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με πλασέ, ενώ σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι πίεσαν την εστία του Κατσίποδα, κυρίως με μακρινά σουτ.
Στο β΄ μέρος η Ανδρούσα ισορρόπησε και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 57΄ σε κεφαλιά του Γεωργιόπουλου.
Στο 82΄ ήρθε η φάση που έκρινε το ματς, όταν ο Ηλιόπουλος «σέρβιρε» και ο Μαραγκούλιας με πλασέ έβαλε την ομάδα του μπροστά, φάση η οποία ξεσήκωσε όλο τον πάγκο των γηπεδούχων που κινήθηκαν προς τον βοηθό Κασκάνη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα από τον ρέφερι Αλεξέα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε, όμως δεν σημειώθηκε κάτι άξιο αναφοράς.
● Διαιτησία: Η. Αλεξέας, Φ. Κασκάνης, Ι. Μαντάς
ΑΡΦΑΡΑ: Κατσαρέας, Κ. Φέστας, Μπούρας, Σ. Φέστας, Π. Χαραλαμπόπουλος, Ζέππος, Καρύδης, Τσιλίκος, Γιαννακούντζος, Γιαννακόπουλος, Π. Καπόγλης
Κατσίπδας, Κατσιβαρδέας, Κρεμμύδας, Γκουνης, Γεωεγιόπυλος, Μπαοπουλος, Βοσνάκης (53΄ Τσώνης), Ηλιόπουλος, Πατσιώτης (84΄ Θεοδοσόπουλος), Αντωνίου (67΄ Καλογεροπουλος), Μαραγκούλιας

335 views
Ετικέτες
Top