«Διπλό» με «γκολάρα» του Ηλιόπουλου στο 92΄

Σε ένα «τρελό» ματς με εξαιρετικό ρυθμό και πολλές φάσεις για τις δυο ομάδες, ο Πανθουριακός κατόρθωσε να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί του Δωρίου που έδινε έναν από τους «τελικούς» του και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών, σκορπίζοντας από την άλλη τα όνειρα ανάκαμψης των γηπεδούχων.
Οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ μέχρι τις καθυστερήσεις και όλα έδειχναν ότι το 1-1 που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μισάωρο θα έκλεινε την αναμέτρηση, ωστόσο στο 92΄ ένα φοβερό σουτ του Στέλιου Ηλιόπουλου έστειλε την μπάλα στο «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει, Ιπποκράτη Δήμα, φέρνοντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στην Θουρία και κατήφεια στο Δώριο.
Για την ιστορία να πούμε ότι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18΄ με πλασέ του Βασιλόπουλου ύστερα από ασίστ του Πλατάκη και το Δώριο απάντησε στο 30΄ με τον Γεωργακόπουλο, ύστερα από πάσα του Βασιλόπουλου.
Πολλές φάσεις για τους γηπεδούχους, ειδικότερα στην επανάληψη με Μωράκη, Βασιλόπουλο αλλά και παράπονα προς τον ρέφερι Ψηλοπαναγιώτη θεωρώντας ότι υπήρξε ανατροπή πάνω στον Γεωργακόπουλο από αμυντικό του Πανθουριακού.
Από την άλλη η ομάδα του Αργυρόπουλου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος όταν και απείλησε με Ζάκκα, Β. Σεφεράσι και Κωνσταντόπουλο, ενώ και στην επανάληψη είχε δυο καλές στιγμές με Ζάκκα και Ηλιόπουλο.
Μετά την ολοκλήρωση του ματς υπήρξε ένταση με την συμμετοχή παικτών αλλά και του πάγκου του Πανθουριακού που «έσβησε» σχετικά γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
● Διαιτησία: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Ι. Γιαννέτσος, Ε. Μπασιλάρης
ΔΩΡΙΟ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Δήμας, Γεωργιόπουλος, Μωράκης, Αλεξόπουλος, Γκιάτα, Γκότσης, Ντονάς, Αθανασόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ψωρομύτης, Βασιλόπουλος
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αργυρόπουλος): Ανδρέου, Παντσιώτης, Χαρμπίλας, Πιχιγιόνι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Ζάκκας, Β. Σεφεράσι (50΄ Ηλιόπουλος), Βασιλόπουλος (25΄ λ. τρ. Μαραβέλας), Α. Σεφεράσι (85΄ Παπαδημητρίου), Πλατάκης

478 views
Top