«Πεντάρα» με 4 γκολ στο β΄ μέρος η Κυπαρισσία

«Καταιγιστική» εμφάνιση στο β΄ μέρος του αγώνα με τον Τέλο Άγρα πραγματοποίησε η Κυπαρισσία, σκοράροντας τα 4 από τα 5 τέρματά της σε διάστημα 25 λεπτών!
Η γηπεδούχος ομάδα κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στους Γαργαλιάνους οι οποίοι αντιστάθηκαν στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη «κατέρρευσαν» και γνώρισαν μια ακόμα εκτός έδρας ήττα.
Ο ΑΟΚ προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με σουτ του Παναγόπουλου, τέρμα στο οποίο φέρει ευθύνη ο Μερκούρης ο οποίος δεν συγκράτησε την μπάλα.
Ο καταιγισμός τερμάτων ξεκίνησε στο 57ο λεπτό με τον Παναγόπουλο και πάλι να σκοράρει με σουτ εντός περιοχής και στο 65΄ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά – πάσα έπειτα από κόρνερ του Ανδρουτσή βρήκε τον Μοντεσάντο και ο τελευταίος σκόραρε για το 3-0.
Δυο λεπτά αργότερα ο Παναγόπουλος και πάλι έδωσε την ασίστ στην κεφαλιά του Παπαγεωργίου (4-0), στο 68΄ ο Καμποσιώρης παρ΄ ολίγον να σκοράρει ένα πολύ ωραίο τέρμα με ωραία ενέργεια και σουτ εντός περιοχής όμως έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στο 81΄ ο Αργυρόπουλος με κάθετη βρήκε τον Παπαγεωργίου και αυτός μόνος του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
● Διαιτησία: Η. Νικολόπουλος, Χ. Τσοπανάκης, Σ. Παλλαδίνος
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Γιάννης Δανίκας): Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Γεωργιόπουλος (73΄ Αργυρόπουλος), Καμποσιώρης, Παναγόπουλος (68΄ Κόλλιας), Παπαγεωργίου, Μοντεσάντος (75΄ Κωνσταντόπουλος)
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Σπύρος Λακριντής): Μερκούρης, Χούτος, Κοσυφολόγος, Γεωργόπουλος (77΄ λ. τρ. Πάρος), Παπανδρεόπουλος (57΄ Ξυδιάς), Σώκαλης, Χατζηπαναγιώτης, Μπουρλάκης, Παναγιωτόπουλος (68΄ Μπουλόν), Σωτηρόπουλος

310 views
Top