Αγχωτικά με Γραμματικόπουλο και φωνές από το Διαβολίτσι

Έστω και αγχωτικά, ο Τσικλητήρας Πύλου έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Διαβολιτσίου και χάρις στο γκολ του Γραμματικόπουλου στο 19΄ πανηγύρισε την επιστροφή στις επιτυχίες που τον διατηρεί ζωντανό στο κυνήγι του Παμίσου και της πρωτιάς.
Μπορεί η απόδοση των παικτών του Νίκου Κακαλέτρη να μην έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα ωστόσο οι πυλιώτες ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ανώτεροι, κατορθώνοντας να ξεπεράσουν την αντίσταση του εξαιρετικού Διαβολιτσίου.
Μετά το γκολ του Γραμματικόπουλου ο Τσικλητήρας είχε φάσεις με Μικελάτο, Διακουμή, αλλά και δοκάρι στο 35΄, επίσης με τον Γραμματικόπουλο.
Στην επανάληψη το Διαβολίτσι βγήκε μπροστά επιζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που κατάφερε στο 82΄ αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Νίκας είχε διαφορετική άποψη.
Συγκεκριμένα, σε πλάγιο του Μπεγέτη ο Ν. Παπαγεωργίου έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Γρ. Παπαγεωργίου επίσης με κεφαλιά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο ρέφερι του αγώνα ακύρωσε το γκολ θεωρώντας ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του σκόρερ πάνω στον Μίντζηρα.
● Διαιτησία: Δ. Νίκας, Ε. Παναγιωτόπουλος, Κ. Αντωνόπουλος
ΠΥΛΟΣ (Νίκος Κακαλέτρης): Μίντζηρας, Ανταλής, Μπίζος, Χοτζάι, Μπαστακός, Κυριαζόπουλος, Διακουμής (90΄ Μουράτι), Νάτσης (78΄ Βασιλόπουλος), Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Τσάτσος
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Σωτήρης Δημάκης): Σταθάς, Παπαλέξης, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Δημόπουλος (72΄ Χριστόπουλος), Βουρνάς, Γερμάνης (46΄ Αριστομενόπουλος), Μαρής, Μπεγέτης, Παλιάς (46΄ Κωστόπουλος

334 views
Top