Μιλτιάδης...Ο ποδοσφαιρικός άθλος του Λαμπρόπουλου

Πολύ κοντά στη σωτηρία βρίσκεται πλέον ο Μιλτιάδης και καθοριστικό ρόλο στην απόλυτα επιτυχημένη πορεία του συλλόγου του Πύργου Τριφυλίας έχει παίξει , εκτός από τη διοίκηση και τους σπουδαίους παράγοντες «τύπου» Γαλάνη και Κατρή αλλά και την υπερπροσπάθεια των παικτών που συχνά υπερτονίζουμε, ο Κώστας Λαμπρόπουλος, ο άνθρωπος που ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι όταν πολλοί τη θεωρούσαν «τελειωμένη».

Ο πολύπειρος τεχνικός κατάφερε, με όπλα την επιστημονική του κατάρτιση και τη σκληρή προσπάθεια στο γήπεδο αλλά και τα αποδυτήρια, να συγκροτήσει ένα ισχυρό σύνολο που έχει πετύχει μέχρι τώρα τον δικό του άθλο.

Στα συν η ηρεμία στα δύσκολα, γιατί ήρθαν κι αυτά, καθώς επίσης και η ικανότητα να διαβάζει το ματς όταν αυτό δεν εξελίσσεται ιδανικά και βάση προγραμματισμού.

Όλα αυτά που προαναφέραμε σε συνδυασμό με τη σκληρή έδρα του Πύργου οδηγούν με ασφάλεια προς την επίτευξη του στόχου το ιστορικό σωματείο το οποίο επανέρχεται και πάλι στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο του νομού μας.

Η συνέχεια κρύβει δυσκολίες αλλά υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να ξεπεραστούν…

Υ.Γ: Για μένα, το πλέον σημαντικό είναι η επόμενη μέρα και το πώς ο Μιλτιάδης θα αποφύγει δύσβατα μονοπάτια ή και αντικειμενικές δυσκολίες, όπως η έλλειψη δικών του παικτών, για να μην αποτελέσει ένα πυροτέχνημα…

473 views
Top