Έκοψαν τη πίτα τους οι διαιτητές ποδοσφαίρου (pics)

Με βασικό χαρακτηριστικό την ικανοποίηση από τις μέχρι τώρα διαιτησίες αλλά και την ανάγκη να συνεχιστούν ή και να βελτιωθούν στο υπόλοιπο της σεζόν, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της ΕΠΣΜ στον Κορδία η εκδήλωση του Συνδέσμου Διαιτητών για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αυτό τόνισαν στους χαιρετισμούς τους τόσο ο πρόεδρος του συνδέσμου Νίκος Κοσσάρης όσο και ο πρόεδρος της Ένωσης Λεωνίδας Οικονομίδης καθώς και το σύνολο των πρωτοκλασάτων μελών της διαιτητικής οικογένειας, που «έγραψε» πάντως κάποιες απουσίες.

Ακόμη παραβρέθηκαν οι Άγγελος Γεωργιόπουλος, Χρήστος Κότσαρης, Άγγελος Σκαφιδάς, Παναγιώτης Μανωλόπουλος, Αντώνης Τουρλομούσης, ενώ τη... παράσταση έκλεψε η εγκυμονούσα Σοφία Αθανασοπούλου που είναι η αλήθεια ότι λείπει αρκετά από τα γήπεδα.

Τυχεροί της εκδήλωσης οι νεαροί διαιτητές Δημήτρης Τσακόπουλος, Αποστόλης Καυκάς και η πολλά υποσχόμενη Μαρία Ζέρβα που πήραν από ένα χρονόμετρο, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών, αλλά και η Σταυρούλα Μπότη που πήρε το ίδιο δώρο από τον Σύνδεσμο Προπονητών Μεσσηνίας και τον Άγγελο Σκαφιδά.

992 views
Top