Τέσσερα ενδιαφέροντα ματς για την 19η αγωνιστική (30/01)

Τέσσερα δυνατά παιχνίδια ανοίγουν την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α΄ τοπικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα:

Τέλος Άγρας – Αστέρας Αρφαρών (Γήπεδο Γαργαλιάνων, ώρα 15:00)
Διαιτητές: Δ. Πλακογιάννης, Ι. Γιαννέτσος, Κ. Αντωνόπουλος
Με τον νεοαποκτηθέντα Σωτήρη Νικολακόπουλο να υπολογίζεται κανονικά, ο Τέλος Άγρας θα υποδεχθεί «πάνοπλος» τον Αστέρα Αρφαρών στην έδρα του σε αναζήτηση της νίκης που θα τον απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.
Στην ίδια μοίρα και ο Αστέρας Αρφαρών ο οποίος βρίσκεται κάνω από την ζώνη και καλείται να πάρει το «διπλό» σε μια δύσκολη έδρα με όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Πάμισος Μεσσήνης – Διαβολίτσι (Γήπεδο Μεσσήνης, ώρα 15:00)
Διαιτητές: Μ. Καρβούνης, Δ. Γιαννακλής, Η. Ρέκκας
Όπως και οι δυο προαναφερθείσες ομάδες, έτσι και ο Πάμισος θα είναι πλήρης απέναντι στο Διαβολίτσι με τον Αντώνη Μαυρέα να έχει ζητήσει από τους παίκτες σοβαρότητα, καθώς θεωρεί το Διαβολίτσι επικίνδυνο αντίπαλο λόγω της μεγάλης ενίσχυσής του.
Το Διαβολίτσι του Σωτήρη Δημάκη δεν θα έχει στην διάθεσή του τον πολύπειρο Κουτίβα, ενώ ο Θεοδωρόπουλος είναι εκτός καθώς απέχει από τις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σπερχογεία – Εθνικός Μελιγαλά («Π. Γεωργανάς», ώρα 15:00)
Τρεις σημαντικές απουσίες και μια αποχώρηση αντιμετωπίζει ο Γιώργος Καλόμαλος ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Εθνικό Μελιγαλά.
Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Κουλόπουλος – Τσούλος – Παγώνης (τιμωρημένος), ενώ ο Κουρέας αποχώρησε για την Καλαμάτα την περασμένη εβδομάδα.
Όσο για τον Κώστα Κλάδη, οι Καρατζούλιας – Θανόπουλος θα είναι αμφίβολοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως και ο νεαρός Παπαδόπουλος ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο από το ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Μεσσηνιακό.

Φαραί – Δώριο («Π. Μπαχράμης», ώρα 18:30)
Διαιτητές: Η. Αλεξέας, Ε. Παναγιωτόπουλος, Σ. Τσαούση
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αγώνας διεξάγεται σήμερα το απόγευμα στο «Π. Μπαχράμης».
Το Φαραί, το οποίο έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» την παραμονή του υποδέχεται το Δώριο των πολλών προβλημάτων, το οποίο έχει φτάσει στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Νίκος Γεωργακλής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς ο Αντωνόπουλος επιστρέφει, όχι όμως και ο Γιάννης Αντωνόπουλος που δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κωτσάκη – Παπαδόγιαννη, αλλά και τον Βασιλόπουλο που όπως όλα δείχνουν αποτελεί παρελθόν.

239 views
Top