Έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» ο Τσέρτος (pics)

Με τον Τσέρτο να αναδεικνύεται ως «χρυσή» αλλαγή και να σκοράρει στο 86΄ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, το Φαραί πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Δωρίου και ουσιαστικά «τελείωσε» το θέμα παραμονή, καθώς έφτασε τους 30 βαθμούς.

Από την άλλη ο Δωριέας γνώρισε μια ακόμα ήττα (5η σερί) και παρέμεινε χωρίς βαθμό μέσα στο 2016, παραμένοντας 1 βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς είχε λίγες ευκαιρίες και ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο, με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι και να έχουν καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Πέτση (7΄) και Σπανό (20΄), ενώ πέτυχαν δυο τέρματα με τους Σπανό (35΄) και Σεριάτο (44΄), όμως αμφότερα ακυρώθηκαν σωστά ως οφσάιντ.

Στην επανάληψη το ματς συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τον Γεωργακλή να ρίχνει στην «μάχη» τον Τσέρτο στο 69΄ και αυτός στο 86΄ κέρδισε πέναλτι από τον Μωράκη και το εκτέλεσε ο ίδιος, για να «γράψει» το τελικό 1-0.

  • Διατησία: Η. Αλεξέας, Ε. Παναγιωτόπουλος, Σ. Τσαούση

ΦΑΡΑΙ (Νίκος Γεωργακλής): Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Καντζιλιέρης, Φιλανδριανός (61’ Χανδρινός), Γκάι, Σεριάτος, Παχής, Πέτσιι, Σπανός (81’ Δοβλέτης), Μουλιάτος (69’ Τσέρτος)

ΔΩΡΙΟ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Δήμας, Γεωργιόπουλος, Γκιάτα, Γκότσης Αθ., Αλέξόπουλος, Αθανασόπουλος, Μεμά, Ψωρομύτη, Ντονάς, Μωράκης, Γεωργακόπουλος

548 views
Ετικέτες
Top