Εύκολο απόγευμα η Κυπαρισσία (pics)

Σχετικά εύκολο απόγευμα πέρασε η Κυπαρισσία στην έδρα της, επικρατώντας με 3-0 του Απόλλωνα Καλαμάτας και παραμένοντας στο -3 από τον Τσικλητήρα και στο -8 από την κορυφή όπου κατοικεί ο Πάμισος.
Το σύνολο του Γιάννη Δανίκα δυσκολεύτηκε στο 1ο μέρος να βρει διαδρόμους προς το αντίπαλο τέρμα με τον Απόλλωνα να παίζει αμυντικά, έχοντας μόλις 2 ευκαιρίες στο 2΄ με τον Καμποσιώρη να αργεί να πλασάρει σε τετ α τετ με τον Αντωνόπουλο και στο 17΄ σε σουτ του Παπαγεωργίου.
Παρ΄ όλα αυτά έφτασε στο γκολ στο 35΄ όταν ο Ανδρουτσής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από 2 αμυντικούς του Απόλλωνα (το πρώτο πέναλτι της Κυπαρισσίας στην χρονιά!) και ο Μοντεσάντος το εκτέλεσε εύστοχα.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν και τις δυο μοναδικές τους ευκαιρίες με τους νεοαποκτηθέντες Ντα Σίλβα (μακρινό σουτ, μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος) και Ντος Σάντος.
Από την άλλη η Κυπαρισσία έφτασε στο 2-0 στο 69΄ με τον Αργυρόπουλο να σκοράρει με συρτό σουτ από μακρινή απόσταση, ενώ είχε και ένα δοκάρι σε μια εξαιρετική σέντρα σουτ του Γιαννόπουλο από αριστερά, με τον Αντωνόπουλο να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Παναγόπουλος με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή στο 73ο λεπτό.
● Διαιτησία: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Χ. Γεωργαντάς, Φ. Κάσκανης
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Γιάννης Δανίκας): Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος (41΄ λ. τρ. Αργυρόπουλος), Γεωργιόπουλος, Καμποσιώρης, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου (77΄ Κωνσταντόπουλος), Μοντεσάντος (82΄ Μανδραπήλιας)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ : Αντωνόπουλος, Μιγκάκης, Μαργιόλης, Πανταζής, Κλουβάτος, Λάζαρης (58΄ Παυλάκος), Στ. Τσουλάκος, Κορομηλάς, Ντος Σάντος, Ντα Σίλβα, Ντόκο

520 views
Top