Καμπανάκι κινδύνου οι αρχηγοί του Εθνικού Μελιγαλά για το γήπεδο

Mε ανάρτησή τους σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης οι αρχηγοί του Εθνικού Μελιγαλά, Ηλίας Μουρούσιας, Στάθης Θανόπουλος και Παναγιώτης Καρατζούλιας, μεταφέρουν την ανησυχία τους για την κακή κατάσταση του γηπέδου του Μελιγαλά και ζητούν από τους υπεύθυνους του σταδίου να αναλάβουν τις ευθύνες τους…

«Οι τρείς αρχηγοί της ομάδας , ΣΤΑΘΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΡΟΥΣΙΑΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΙΑΣ ,εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος ,Θέλουμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας, για την κατάσταση που βρίσκεται ,εδώ και αρκετούς μήνες ο αγωνιστικός χώρος του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ με συνέπεια να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα τόσο η δική μας ,όσο και των συμπαικτών μας ή ακόμα και των αντιπάλων μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους αρμόδιους και υπεύθυνους του σταδίου ,να αναλογιστούν την κατάσταση ,και να αναλάβουν της ευθύνες τους !

Επίσης στις σκέψεις μας είναι να προτείνουμε στην διοίκηση της ομάδας να ζητήσει την αλλαγή έδρας για τους επόμενους αγώνες (εφόσον δεν αλλάξει κατι ) για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Σ.Θανόπουλος. -Η.Μουρούσιας.-Π.Καρατζούλιας»

477 views
Top