Κλίμα οικογενειακό τον... οδηγεί (pics)

Με βασικό χαρακτηριστικό το άριστο κλίμα, το οποίο άλλωστε αποτελεί και «βάση» της λειτουργίας του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «Υπεράνω» της πλατείας Καλαμάτας, η γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ανδρικής και παιδικής ομάδας του Ολυμπιακού Καλαμάτας.

Εξαιρετικό φαγητό, πλατιά χαμόγελα αλλά και ποδοσφαιρικές συζητήσεις αποτέλεσαν σημεία αναφοράς, με τον Βασίλη Τζίφα να έχει το ρόλο του «καθοδηγητή» και να δικαιώνει όλους όσοι τον χαρακτηρίζουν ως το χαβαλέ της ομάδας, αλλά και τον «καπετάνιο» της πολύ καλής πορείας, Λάκη Σπάλα, να δίνει το δικό του σόου.

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να μην επέτρεψαν στον πρόεδρο Ηλία Παπακωνσταντίνου να δώσει το «παρών» ωστόσο το μήνυμα δόθηκε από τον αντιπρόεδρο Μιχάλη Γεωργουλάκο και τους «ακούραστους εργάτες» του Ολυμπιακού, Λάκη Μούργο και Σούλη Γκούζο. Τυχεροί της βραδιάς οι Δημήτρης Πολυμενέας και Μάριος Μαρούδας, από το ανδρικό τμήμα, που πήραν από 50 ευρώ, ενώ από το παιδικό οι Ανδρέας Κοψαχείλης και Κώστας Καρλής που πήραν το δώρο τους από το κατάστημα ένδυσης «Μητρόπουλος».

812 views
Top