Γιορτή ανάλογη του μεγέθους και της ιστορίας του Παμίσου (pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης ο Πάμισος Μεσσήνης, συνδυάζοντας τη γιορτή με μια ξεχωριστή και φορτισμένη συναισθηματικά βράβευση ανθρώπων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα διοικητικά των «πρασίνων» της Μεσσήνης.

Πιο συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι παλαιοί πρόεδροι του συλλόγου Γιώργος Τσερπές (την πλακέτα έδωσε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας), Νίκος Βλαχάκης (την πλακέτα έδωσε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης) Δημήτρης Ζέππος (την πλακέτα έδωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος) και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παμίσου Δημήτρης Λαμπρόπουλος που πήρε την πλακέτα από τον δημοτικό σύμβουλο Μεσσήνης Αντώνη Νικολόπουλο.

Ακόμη, τιμήθηκε ο Δήμος Μεσσήνης για τη συνεχή στήριξη στον Πάμισο, με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Ηλία Πετρόπουλο να λαμβάνει την πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Λεωνίδα Οικονομίδη, καλύπτοντας έτσι και την απουσία του Δημάρχου Γιώργου Τσώνη, που έλειψε λόγω ασθενείας.

Στο πρόγραμμα της γιορτής συμπεριλήφθηκε και απονομή στον επίτιμο πρόεδρο του ΜΓΣ Σταύρο Παπαδόπουλο. Την πλακέτα παρέλαβε ως εκπρόσωπός του, από τον Γιώργο Πετρουλάκη, ο παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών Γιάννης Ηλιάδης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε όλους αυτούς δόθηκε και από ένα λάβαρο του Παμίσου ενώ στον κ. Λαμπρόπουλο δόθηκε και μια φανέλα της ομάδας. Όσον αφορά, κλείνοντας, τις παρουσίες… Σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας και το αγωνιστικό τμήμα, με το μέλος της διοίκησης και παλαίμαχο Νίκο Ρούτση να έχει το ρόλο του συντονιστή.

Από κοντά πολλά στελέχη της αυτοδιοίκησης-οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Καρύδης, Αριστομένης Αδαμόπουλος, Τάσος Τσερπές, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Νικόλαος Μπουρίκας και δημοτικοί σύμβουλοι- αλλά και μέλη της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΜ, με πρώτο τον πρόεδρο Λεωνίδα Οικονομίδη, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης Γιώργος Καπερώνης, οι προπονητές του Απόλλωνα Πεταλιδίου και του ΑΟ Φαραί Αλέκος Τσατάς και Νίκος Γεωργακλής αντίστοιχα, πολυάριθμοι παλαίμαχοι και φίλαθλοι του Παμίσου, συνέδεσαν ένα ιδανικό σκηνικό σε μια βραδιά ανάλογη της ιστορίας και του μεγέθους του μεγάλου συλλόγου της Μεσσήνης

760 views
Top