Κρίσιμα σαββατιάτικα ματς στην Α' τοπική (20η αγων.)

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Α΄ τοπικής κατηγορίας, με την διεξαγωγή 3ών αγώνων.
Αναλυτικότερα:

Δώριο – Κυπαρισσία (Γήπεδο Κυπαρισσίας, ώρα 15:00)
Διαιτησία: Π. Σερεμέτης, Φ. Κάσκανης, Χ. Τσοπανάκης
Στο Δώριο που «καίγεται» επειγόντως για βαθμούς, αφού βρίσκεται 1 μόλις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, φιλοξενείται σήμερα η Κυπαρισσία σε συνέχεια της προσπάθειας που κάνει για ανατροπή του σκηνικού στην κορυφή της Α΄ τοπικής, όπου βρίσκεται στην 3η θέση με 3 βαθμούς λιγότερους από τον Τσικλητήρα και 8 από τον Πάμισο.
Ο Δωριέας του Γιάννη Αντωνόπουλου έχει φτάσει αισίως τις 5 ήττες – οι 4 από αυτές μέσα στο 2016 – αντιθέτως από τον ΑΟΚ του Γιάννη Δανίκα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετρά 4 νίκες στο ίδιο διάστημα, με συνολικά γκολ 14-1!

Μεσσηνιακός – Φαραί («Στ. Παπαδόπουλος», ώρα 15:00)
Διαιτησία: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Ε. Ζαρακοβίτης, Π. Ηλιόπουλος
Η εξαιρετική κατάσταση του Φαραί είναι δεδομένη -4 νίκες και 1 ισοπαλία στις τελευταίες 5 αγωνιστικές – με αποτέλεσμα η καλαματιανή ομάδα να έχει ξεφύγει 14 βαθμούς από την ζώνη και να είναι με το ένα πόδι στην Α΄ τοπική της σεζόν 2016-2017.
Ο Μεσσηνιακός που εξακολουθεί να διαθέτει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μια από τις κορυφαίες άμυνες, έχει πάρει ελαφρώς μπρος στις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς στους τελευταίους 4 αγώνες και δείχνει σιγά σιγά να ανεβάζει στροφές την κατάλληλη στιγμή!

Μιλτιάδης – Διαβολίτσι (Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας, ώρα 15:00)
Διαιτησία: Δ. Πλακογιάννης, Κ. Αδαμόπουλος, Μ. Καρβούνης
Ένα πολύ ενδιαφέρον βαθμολογικά παιχνίδι διεξάγεται στο Πυργάκι, με τον Μιλτιάδη να υποδέχεται το Διαβολίτσι σε ένα ματς ανάμεσα σε δυο αντιπάλους με βίους αντίθετους.
Το Πυργάκι από την μια έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή του και θέλει να συγκεντρώσει λίγους ακόμα βαθμούς για να το επιβεβαιώσει, ενώ από την άλλη οι «νερατζούρι», παρ΄ ότι προέρχονται από δυο ήττες (από τους πρωτοπόρους Τσικλητήρα και Πάμισο) δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση όσον αφορά στο ζήτημα της παραμονής και μένει να το επιβεβαιώσουν.

249 views
Top