Ένταση, συμπλοκές και αποβολές στην νίκη της Πύλου επί του Άγρα

Άκρως επεισοδιακό παιχνίδι έλαβε χώρα στην Πύλο ανάμεσα στον Τσικλητήρα και τον Τέλο Άγρα, το οποίο βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-0.
Το αγωνιστικό κομμάτι δυστυχώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω των περιστατικών που εκτυλίχθησαν τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Είναι χαρακτηριστικό πως το παιχνίδι έγινε υπό το βλέμμα αστυνομικής δύναμης αλλά και εκατοντάδων φίλων κυρίως από την πλευρά του Τσικλητήρα, καθώς στο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στον 1ο γύρο είχαν γίνει εκτεταμένα επεισόδια.
Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν στο β΄ μέρος με παίκτη λιγότερο, καθώς οι Ανδρώνης και Μικελάτος αποβλήθηκαν με το σφύριγμα της λήξης γιατί ενεπλάκησαν κατά την διάρκεια της αποχώρησής τους προς τα αποδυτήρια, ενώ την ίδια στιγμή είχαμε έντονο επεισόδιο ανάμεσα στους προπονητές των δυο ομάδων, Νίκο Κακαλέτρη και Θανάση Λακριντή.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η Πύλος τα χρειάστηκε στο 1ο μέρος από τον Άγρα που είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηπαναγιώτη αλλά το γκολ του Γραμματικόπουλου στο 56΄ με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε τον δρόμο προς την επιτυχία τον οποίο ολοκλήρωσε στο 85΄ ο «θετικός» πρωταγωνιστικής του αγώνα Γιώργος Γραμματικόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή.
● Διαιτησία: Η. Αλεξέας, Ν. Γκούμας, Η. Ρέκκας
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ (Νίκος Κακαλέτρης): Κακαλέτρης, Δούνιας, Μπίζος, Χοτζάι, Μπαστακός, Κυριαζόπουλος, Διακουμής (67΄ Τσώνης), Νάτσης (84΄ Μουράτης), Γραμματικόπουλος (86΄ Χύσα), Μικελάτος, Τσάτσος
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Θανάσης Λακριντής): Τσαμπάς, Χατζηπαναγιώτης, Νικολακόπουλος, Κοσυφολόγος, Σωτηρόπουλος, Ανδρώνης, Σώκαλης, Μπουρλάκης (86΄ Γεωργόπουλος), Παναγιωτόπουλος (78΄ Ξυδιάς), Πότσης, Νικολόπουλος (67΄ Χούτος)

551 views
Top