Πέρασε από Μελιγαλά η Θουρία

Ανώτερη η ομάδα του Πανθουριακού, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του εξαιρετικού – μέχρι και το συγκριμένο ματς - αλλά μέτριου Εθνικού Μελιγαλά, όπως επίσης και το τραγικό αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Μελιγαλά, κατακτώντας δίκαια την νίκη με σκορ 2-1.
Ο Πλατάκης έκανε στο 16΄ το 0-1 με σουτ έξω από την περιοχή, ο Μουστάκας ισοφάρισε στο 57΄ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φωτιάδη και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 73΄ με κεφαλιά του παλαιού παίκτη του Εθνικού, Ντίνου Βασιλόπουλου.
Ήταν ένα καλό αγωνιστικό και ψυχολογικό «ντοπάρισμα» για το συγκρότημα του Γιώργου Αργυρόπουλου ενόψει του Κυπέλλου, αλλά και ένα ακόμη βήμα για καλή βαθμολογική εδραίωση.
● Διαιτησία: Μ. Καρβούνης, Ι. Γιαννέτσος, Χ. Γεωργαντάς
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ξανθάκης, Μακρυνιώτης, Θανόπουλος, Μουστάκας, Φωτιάδης (83΄ Λάγιος), Καρατζούλιας, Πανταζής, Καραγιάννης, Μουρούσιας, Γεωργόπουλος, Κ. Κανελλόπουλος
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μαραβέλας, Παντσιώτης, Πιχιγιόνι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Ζάκκας (86΄ Β. Σεφεράσι), Ηλιόπουλος, Βασιλόπουλος, Πλατάκης (46΄ Α. Σεφεράσι), Χαρμπίλας (68΄ Παπαδημητρίου)

313 views
Top