Τέσσερις Σαββατιάτικες αναμετρήσεις στην Α' τοπική

Τέσσερα ματς διεξάγονται σήμερα (13/02) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' τοπικής κατηγορίας.
Αναλυτικότερα:

Απόλλωνας Καλαμάτας - Τσικλητήρας Πύλου («Γεώργιος Λουκαρέας», ώρα 15:30)
Διαιτητές: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Κ. Αδαμόπουλος, Ι. Γιαννέτσος
Δυο ομάδες με τελείως διαφορετική ανάγκη για βαθμούς αναμετρώνται στο «Γ. Λουκαρέας».
Ο Απόλλωνας Καλαμάτας παραμένει στον «πάτο» της βαθμολογίας, όμως με μια νίκη μπορεί ακόμα και να ανέβει πάνω από την ζώνη, ενώ ο Τσικλητήρας Πύλου παραμένει στο «κυνήγι» της 1ης θέσης της Α΄ τοπικής, ευρισκόμενος 5 βαθμούς πίσω από τον Πάμισο Μεσσήνης.

ΑΣ Ανδρούσης - Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας («Βασίλης Μαλαφέκας», ώρα 15:30)
Διαιτητές: Γ. Μπλάνας, Μ. Μανιατέας, Φ. Κάσκανης
Δυο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος αναμετρώνται στο «Βασίλης Μαλαφέκας», σε ένα παιχνίδι όπου όποια ομάδα από τις δυο επικρατήσει «κλειδώνει» για τα καλά την παραμονή της στην Α' τοπική κατηγορία.
Τις δυο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός (26 ο ΑΣ Ανδρούσης έναντι 25 του Μιλτιάδη) και μια θέση (8η και 9η αντίστοιχα), οπότε το ματς αναμένεται …ντέρμπι!

ΑΟ Διαβολιτσίου - Ολυμπιακός Καλαμάτας (Γήπεδο Διαβολίτσιου, ώρα 15:30)
Διαιτητές: Δ. Νίκας, Χ. Τσοπανάκης, Ε. Παναγιωτόπουλος
Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας έχει λίγο - πολύ «κλειδώσει» την παρουσία του στην Α' τοπική της επόμενης σεζόν. Από την άλλη το ο ΑΟ Διαβολιτσίου βρίσκεται μακριά από τον στόχο αυτό, καθώς παραμένει κάτω από την ζώνη με 14 βαθμούς, όμως έχει κάθε λόγο να χαμογελά.
Οι εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων σε συνδυασμό με την ενίσχυση έχουν αλλάξει την ψυχολογία των «νερατζούρι», οι οποίοι θα κοιτάξουν μόνο την νίκη για να ανέβουν πάνω από την ζώνη!

ΑΟ Φαραί - Εθνικός Μελιγαλά («Παναγιώτης Μπαχράμης», ώρα 19:00)
Διαιτητές: Δ. Πλακογιάννης, Σ. Τσαούση, Ε. Μπασιλάρης
Το ματς με το οποίο κλείνουν οι Σαββατιάτικοι αγώνες γίνεται το απόγευμα και είναι θεωρητικά το πιο αδιάφορο βαθμολογικά!
Η καλαματιανή ομάδα δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες όσον αφορά στον τομέα του υποβιβασμού καθώς βρίσκεται 16 ολόκληρους βαθμούς μπροστά, ενώ ο Εθνικός έχει φτάσει τους 40 και βρίσκεται στην 4η θέση, αγωνιζόμενος πλέον για την βελτίωση και τον τερματισμό ανάμεσα στις «ελίτ» της κατηγορίας!

340 views
Top