Εντυπωσιακό το Φαραί που βάζει «πλώρη» για 4άδα (pics)

Βήμα εδραίωσης στην πρώτη 5άδα και γιατί όχι διεκδίκησης της εισόδου στην 4άδα πραγματοποίησε το εντυπωσιακό Φαραί στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Μελιγαλά, επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία και με σκορ 3-0.
Το καλαματιανό σωματείο έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα δείχνοντας ότι έχει βάλει ως κίνητρο την 4άδα, σε αντίθεση με την ομάδα του Μελιγαλά που φάνηκε νωθρή και προφανώς επηρεασμένη από έλλειψη κινήτρου.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26΄ με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Πέτση ενώ είχαν πέτυχαν κι άλλο γκολ στο 1ο μέρος, συγκεκριμένα με τον Σπανό, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Το 2-0 στο 61΄ με ατομική ενέργεια και ωραίο τελείωμα του Μούσα Γκάι έκανε τα πράγματα ακόμα πιο απλά και το μόνο που άλλαξε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν το σκορ, μιας και στο 75΄ ο Τσέρτος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κάθετη πάσα του Σπανού και από κοντά πέτυχε το 3-0.
● Διαιτητές: Δ. Πλακογιάννης, Σ. Τσαούση, Ε. Μπασιλάρης
ΦΑΡΑΙ: Μαρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Παπαδόπουλος, Φιλανδριανός (70΄ Λικάι), Γκάι, Σεριάτος (72΄ Δοβλέτης), Παχής, Πέτση (76΄ Μάραντος), Σπανός, Τσέρτος
ΕΘΝΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Γεωργόπουλος, Μακρυνιώτης, Μουστάκας (46΄ Παπαδόπουλος), Φωτιάδης (73΄ Λάγιος), Καρατζούλιας, Πανταζής, Καραγιάννης, Θανόπουλος, Θεοδωρόπουλος (85΄ Σαραντόπουλος), Κανελλόπουλος

503 views
Top