"4άρα" και -6 από την κορυφή η Κυπαρισσία

Δυσκολεύτηκε μόνο στο 1ο ημίχρονο η Κυπαρισσία, που πήρε την νίκη με 4-0 επί του Μεσσηνιακού και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής, μειώνοντας παράλληλα την διαφορά από τον πρωτοπόρο Πάμισο στους 6 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες στον αγώνα, όμως νικήθηκαν αρκετές φορές από τον Σκαλαίο ο οποίος ωστόσο δεν μπορούσε να αποσοβήσει τα πάντα, με τους «πράσινους» να μένουν πλέον μόλις 2 βαθμούς πάνω από την ζώνη.
Στο πρώτο μέρος ο Σκαλαίος κατάφερε να νικήσει δυο φορές (10΄, 15΄) τον Καμποσιώρη σε κλασσικές ευκαιρίες και μια τον Παπαγεωργίου (22΄) με σουτ εντός περιοχής, ενώ στο 20΄ λίγο έλειψε ο Μεσσηνιακός να ανοίξει το σκορ!
Ο Πετρόγιαννης πήρε ψηλά την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αντωνόπουλος την βρήκε με τα ακροδάχτυλα και την έστειλε στο δοκάρι και στην επαναφορά οι Παυλέας και Γαργαρώνης μονομάχησαν για την μπάλα με τον πρώτο να πέφτει κάτω και τους «πράσινους» να ζητούν έντονα πέναλτι, όμως ο ρέφερι Καρβούνης δεν θεώρησε πως υπήρχε παράβαση.
Το πρώτο τέρμα για τον ΑΟΚ ήρθε στο 44΄ με τον Μοντεσάντο να σκοράρει με σουτ από πλάγια θέση, μετά από σέντρα του Καμποσιώρη και αναμπουμπούλα στην άμυνα του Μεσσηνιακού.
Στο 55΄ ο Σκαλαίος νίκησε εξ’ επαφής τον Μοντεσάντο, όχι όμως και τον Καμποσιώρη στο 60΄ ο οποίος σκόραρε με δυνατό σουτ από συρτή σέντρα του Παπαγεωργίου.
Ο τελευταίος έκανε το 3-0 στο 77΄ μετά από ατομική προσπάθεια και στο 90΄ διπλασίασε τα τέρματά του με κοντινό πλασέ από κάθετη του Μιτρόφ.
● Διαιτητές: Μ. Καρβούνης, Χ. Τσοπανάκης, Δ. Σταυρόπουλος
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Γιάννης Δανίκας): Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Καμποσιώρης (72΄ Κωνσταντόπουλος), Κόλλιας (68΄ Μιτρόφ), Γεωργιόπουλος, Παπαγεωργίου, Μοντεσάντος (57΄ Αργυρόπουλος)
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Τάσος Χατζηαγγελής): Σκαλαίος, Μπούρδος (55΄ Χ. Εμμανουήλ), Κριτσωτάκης, Κουλουράς (66΄ Μπιζίμης), Πετρόγιαννης, Παυλέας, Μανωλόπουλος, Παπανικολόπουλος, Σταματελόπουλος (47΄ Δημόπουλος), Ν. Εμμανουήλ, Αρβανίτης

278 views
Top