«Εγκλωβίστηκε» στους Γαργαλιάνους ο Πάμισος

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τον τίτλο έχασε ο πρωτοπόρος Πάμισος στους Γαργαλιάνους και το ματς με τον Τέλο Άγρα, καθώς η λήξη του βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1, αποτέλεσμα που δίνει το δικαίωμα σε Πύλο και Κυπαρισσία να πλησιάσουν το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα.

Κι αν στο στρατόπεδο των «πρασίνων» το "Χ" δεν έγινε αποδεκτό με… πλατιά χαμόγελα δεν ισχύει το ίδιο για την ομάδα του Λακριντή που έδειξε πόσο σκληρή είναι στην έδρα της, κάνοντας παράλληλα ένα σημαντικό βήμα ακόμη προς τη παραμονή.

Όλα κρίθηκαν στο β' μέρος, ύστερα από ένα μέτριο 45λεπτο με λίγες καλές στιγμές, με τον Πάμισο να κάνει το 0-1 στο 55΄με κεφαλιά του Παναγιώτη Κανελλόπουλου, μετά από κόρνερ του Σαραντόπουλου και τους γηπεδούχους να απαντούν στο 62΄με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, φάση στην οποία ο αχαιός ποδοσφαιριστής φανέρωσε πτυχές του ταλέντου του.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Θανάσης Λακριντής): Τσαμπάς, Χατζηπαναγιώτης, Νικολακόπουλος, Κοσυφολόγος, Σωτηρόπουλος, Σώκαλης, Μπουρλάκης (70′ Νικολόπουλος), Παπανδρεόπουλος (80′ Μπολούν), Γεωργόπουλος, Πότσης, Παναγιωτόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ (Αντώνης Μαυρέας): Καλλιντέρης, Ι. Τρίψας , Κανελλόπουλος, Μπαλαλάς(71′ Χελάς), Μπερερής, Μωράκης, Κουρούπης, Χ. Τρίψας, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος(57′ Γεωργιόπουλος), Τζανετέας.

727 views
Top