Αισιόδοξος για τίτλο ο Παπαγεωργίου

Μεγάλος πρωταγωνιστής της άνετης, όπως εξελίχθηκε, νίκης του ΑΟ Κυπαρισσίας στο τελευταίο παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό (4-0) αναδείχθηκε ο ικανότατος επιθετικός, Χρήστος Παπαγεωργίου, με τα δύο τέρματα που πέτυχε και με αυτό που δημιούργησε (ασίστ σε Καμποσιώρη) και η τοποθέτησή του στο Sport365.gr έχει ξεχωριστή σημασία.

Ο Ηλείος ποδοσφαιριστής εκφράζει μεταξύ άλλων την δυνατότητα κάλυψης της απόστασης από την κορυφή αλλά και την κατάκτηση του τίτλου από τους Τριφύλλιους.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως είναι άλλωστε σχεδόν όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος Μεσσηνίας το οποίο διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και ομάδες υψηλού επιπέδου. Καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας από την αρχή του παιχνιδιού και νομίζω ότι αυτό βοήθησε στο να ξεπεράσουμε το εμπόδιο μιας ιστορικής ομάδας φθάνοντας εύκολα στη νίκη», είπε αρχικά ο ικανότατος επιθετικός και συμπλήρωσε:

«Πλέον η ομάδα μας έχει βρει ρυθμό και παίρνει τα αποτελέσματα συνδυάζοντάς τα με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε πως κάθε παιχνίδι είναι... τελικός μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών, ωστόσο θα έλεγα πως δεν μας μεταφέρει επιπλέον άγχος, αντιθέτως μας δίνει επιπλέον κίνητρο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί στον Μελιγαλά, αλλά και στα μηνύματα αισιοδοξίας που «επανήλθαν» σε εντονότερο βαθμό μετά την ισοπαλία του Παμίσου στους Γαργαλιάνους:

«Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στον Μελιγαλά. Θα έλεγα πως είναι κομβικής σημασίας για εμάς. Δεν θα είναι εύκολο καθώς ο Εθνικός παραμένει δυνατός όμως πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Από τη στιγμή την οποία μειώθηκε η διαφορά στους 6 βαθμούς και με δεδομένο το πρόγραμμα που ακολουθεί, νομίζω πως έχουμε δικαίωμα να αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Παραμένουμε ακόμη μακριά και το ξέρουμε. Το προβάδισμα το έχει ο Πάμισος, μετά ο Τσικλητήρας και μετά εμείς. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους και τότε θα κάνουμε ταμείο. Εύχομαι να είναι θετικός ο απολογισμός για τη Κυπαρισσία».

338 views
Top