Κρατά το ...αποτέλεσμα ο Πάμισος (pics)

Αν και πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, ο Πάμισος έφτασε στην νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Καλαμάτας που αγωνίστηκε με πολλές βασικές απουσίες (Μάλαμας, Ντόκο, Κορομηλάς, Δ. Τσουλάκος).
Ο Αντώνης Μαυρέας από την πλευρά του δεν είχε στην αποστολή τους Χελά – Μπαλαλά.
Οι γηπεδούχοι είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας και προηγήθηκαν στο 1ο μέρος με τον Χ. Τρίψα να σκοράρει έπειτα από πάσα του Μουλιάτου, ενώ ο Απόλλωνας είχε την καλύτερή του στιγμή στο 38΄ σε φάουλ του Μπαρμπόσα, το οποίο «καθάρισε» ο Κωνσταντακόπουλος.
Στο 2ο μέρος οι «νησιώτες» είχαν δυο καλές στιγμές όλες κι όλες, όταν ο Τσουλάκος βρήκε τον Μουλιάτο όμως αυτός από πλεονεκτική θέση καθυστέρησε και οι αμυντικοί έδιωξαν και έπειτα σε κόρνερ του Σαραντόπουλου, με τον ξεχασμένο στο 2ο δοκάρι Φιλόπουλο να αιφνιδιάζεται και να μην παίρνει την κεφαλιά.
● Διαιτητές: Η. Αλεξέας, Ν. Τσίρμπας, Ι. Μαντάς
ΠΑΜΙΣΟΣ :Κωνσταντακόπουλος (90΄ Τρακάκης), Γ. Τρίψας, Μουλιάτος, Φιλόπουλος, Μπερερής, Τζανετέας Τουρλίδας (62΄ Γεωργιόπουλος), Χρ. Τρίψας, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος, Κουρούπης (85΄ Μωράκης)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Αντωνόπουλος, Μιγκάκης, Μαργιόλης, Πανταζής, Πετράκος, Κλουβάτος, Στ. Τσουλάκος (88΄ Βρυώνης), Μπαρμπόσα, Ντος Σάντος (88΄ Γρηγορόπουλος), Μπραχίμι, Σκιάς

639 views
Top