Εύκολο απόγευμα για τον Τσικλητήρα

Εύκολο απόγευμα είχε ο Τσικλητήρας απέναντι στο Δώριο, επικρατώντας με 1-0, σκορ το οποίο θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι «πυλιώτες» ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που έχασαν σωρεία ευκαιριών στο 1ο μέρος με τον Νάτση (3΄) και τον Γραμματικόπουλο (8΄, 15΄, 35΄), ενώ στο 2ο μέρος και συγκεκριμένα στο 50΄ οι «πυλιώτες» πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ με τον Τσάτσο να εκτελεί φάουλ από πλάγια θέση, την μπάλα να περνάει απ’ όλους και να καταλήγει στα δίχτυα.
Το υπόλοιπο του παιχνιδιού κύλησε όπως και το 1ο μέρος, με τον Τσικλητήρα να χάνει αρκετές ακόμα ευκαιρίες (Γραμματικόπουλος, Διακουμής, Μουράτης) και το Δώριο να είναι ακίνδυνο.
Σημειώνεται πως στο 58΄ ο Γκιάτα αποχώρησε τραυματίας όταν χτύπησε στο κεφάλι σε εναέρια σύγκρουση με τον Μωράκη και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο από τους ανθρώπους του Δωρίου, όμως δεν είχε κάτι σοβαρό.
Για το Δώριο απουσίασαν οι Ζάγουρας, Αθανασόπουλος και Παπαδόγιαννης ενώ ο Νίκος Κακαλέτρης αποφάσισε να ξεκουράσει τους Μπαστακό, Μικελάτο, ενώ τιμωρημένος ήταν ο Μικελάτος.
● Διαιτησία: Ε. Ζαρακοβίτης, Α. Τσουκάλη, Η. Ρέκκας
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Μίντζηρας, Μπίζος, Σίνος, Χοτζάι, Μουράτης, Κυριαζόπουλος, Διακουμής, Νάτσης, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Ανταλής (69΄ Χύσα)
ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Γεωργιόπουλος, Γκιάτα(58΄ λ. τρ. Λόντος), Γκότσης, Αλεξόπουλος, Τσαμπούρης, Μεμά, Λιόγας, Μωράκης, Ψωρομύτης, Γεωργακόπουλος (70΄ Δήμας),

346 views
Top