Μεστή εμφάνιση και νίκη η Κυπαρισσία

Την νίκη με 2-0 απέσπασε η Κυπαρισσία σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Μελιγαλά με δυο τέρματα στο πρώτο μέρος.
Οι φιλοξενούμενο ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στην νίκη σε ένα «βαρύ» τερέν και με τρομερό αέρα, αμφότερα δυσχέραιναν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.
Στο 1ο μέρος η Κυπαρισσία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε νωρίς στο γκολ, όταν στο 7΄ ο Κόλλιας σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μοντεσάντου.
Στο 35΄ ο ΑΟΚ πέτυχε και 2ο τέρμα σε μακρινή εκτέλεση φάουλ του Γιαννόπουλου από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Κόλλιας δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και κατέληξε στα δίχτυα, «ξεγελώντας» τον Μερκούρη.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Μοντεσάντος σημάδεψε το κάθετο δοκάρι σε σέντρα σουτ, με τον Εθνικό να έχει να επιδείξει ένα σουτ του Καρατζούλια το οποίο δεν είχε καμία τύχη.
Στο 2ο μέρος η Κυπαρισσία είχε ένα ακόμα δοκάρι με τον Κόλλια να σουτάρει έπειτα από πάσα του Παπαγεωργίου και τον Μερκούρη να αποκρούει, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
● Διαιτητές: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Δ. Σταυρόπουλος, Ε. Μπασιλάρης
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μερκούρης, Παπαδόπουλος (37΄ λ. τρ. Γεωργακόπουλος), Μακρυνιώτης, Μουστάκας, Φωτιάδης (53΄ Θεοδωρόπουλος), Καρατζούλιας, Πανταζής, Καραγιάννης, Θανόπουλος, Γεωργιόπουλος, Κανελλόπουλος (70΄ Λάγιος)
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Καμποσιώρης (55΄ Μανδραπήλιας), Κόλλιας (80΄ Μιτρόφ), Γεωργιόπουλος, Παπαγεωργίου, Μοντεσάντος (46΄ Αργυρόπουλος)

447 views
Top