Βάζει τα πράγματα στην... θέση τους ο Μαντζούνης!

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πρώην τεχνικός του ΑΟ Κυπαρισσίας και νυν του Θρασύβουλου διαψεύδει κατηγορηματικά πως αποχώρησε από τον σύλλογο της Φυλής και πως υπάρχει συμφωνία να αναλάβει τον Πάμισο Μεσσήνης!

«Διάβασα σε site της Μεσσηνίας ότι έφυγα (!) από τον Θρασύβουλο. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, όντως έφυγα, αλλά από την ταβέρνα του προέδρου, όπου γίνονταν η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής (κοπή πίτας, βραβεύσεις κτλ.).

Μετά από ένα... λουκούλειο γεύμα με παρέα (!) με τον πρόεδρο, ενημερώθηκα ότι παραιτήθηκα!

Λοιπόν για τους φίλους μου, αλλά προπάντων για τους "φίλους" μου στην Μεσσηνία, θα φύγω από τον Θρασύβουλο μόνο όταν το επιθυμώ εγώ. Έχω συμφωνήσει και για την νέα αγωνιστική χρονιά για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό, αλλιώς δεν έχω λόγο ύπαρξης. Η 5η, 6η κτλ. θέσεις είναι μακριά από την φιλοσοφία μου. Όπου πάω, πάω μόνο για την 1η. Άλλες το καταφέρνεις, άλλες όχι.

σο για το αν αναλαμβάνω ομάδα της Μεσσηνίας, υπομονή και το μέλλον μπροστά είναι, είτε κοντινό, είτε μακρινό. Φαίνεται κάτι καλό άφησα από το πέρασμά μου από τον τόπο μου. Τώρα τι "χρώμα" θα έχει η ομάδα, ποιος ξέρει; Μπορεί πράσινο όπως του Θρασύβουλου, μπορεί μπλε...»
.

643 views
Top