Η ανακοίνωση του ΜΓΣ για το διαζύγιο με Χατζηαγγελή- Κατσούλη

Aπό το βράδυ της Δευτέρας σας προϊδεάσαμε για τις αλλαγές σε πάγκους ομάδων της Α κατηγορίας καθώς μέσω του σχετικού ρεπορτάζ με τίτλο «Κοντινές φαντάζουν οι αλλαγές σε πάγκους της Α κατηγορίας» στέλναμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Η επιβεβαίωση ήρθε και μάλιστα με το «καλημέρα» καθώς, όπως αποκαλύψαμε πριν από λίγο, χώρισαν οι δρόμοι Μεσσηνιακού και Χατζηαγγελή- Κατσούλη, με τη διοίκηση του καλαματιανού σωματείου να μας δικαιώνει κατηγορηματικά με την ακόλουθη ανακοίνωση…

«Ο Μεσσηνιακός ανακοινώνει ότι λύθηκε η συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο, τους Τάσο Χατζηαγγελή και Γιώργο Κατσούλη, το οποίο και ευχαριστούμε για τη συνεργασία. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα τους» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας κι ενώ και στο παρελθόν είχαν υπάρξει ανάλογα μηνύματα-ο κ. Χατχηαγγελής είχε υποβάλει τη παραίτησή του-χωρίς ωστόσο να φτάσουν στον «χωρισμό», η ήττα από τα Αρφαρά έφερε τη χαριστική βολή, φέρνοντας τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών και τη διοίκηση του ΜΓΣ να ψάχνει για προπονητή.

453 views
Top