Απόλλωνας: Γιατί δεν προέβη σε ένσταση κατά του Παμίσου

Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες του Απόλλωνα Καλαμάτας και οι τρεις αρχηγοί του συλλόγου - Σπύρος Αντωνόπουλος, Βαγγέλης Κουκέας και Κώστας Μάλαμας - εξηγούν γιατί δεν προέβησαν σε ένσταση κατά του Παμίσου Μεσσήνης για αντικανονική συμμετοχή του Γιώργου Μουλιάτου στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της διοίκησης

«Ο ΑΣ Απόλλωνας Καλαμάτας σεβόμενος την ιστορία του αλλά και την ιστορία των άλλων συλλόγων δεν προέβη σε ένσταση του αγώνα της ομάδας μας με τον Πάμισο Μεσσήνης διότι σέβεται τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών και κυρίως πιστεύει ότι οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο».

Η ανακοίνωση των τριών αρχηγών, Κώστα Μάλαμα, Σπύρου Αντωνόπουλου και Βαγγέλη Κουκέα

«Σεβόμαστε την απόφαση της διοίκησης και είμαστε κάθετοι στην απόφαση που πάρθηκε. Σαν παίκτες δεν επιθυμούμε ούτε ένα βαθμό εκτός γηπέδου. Είμαστε δίπλα στον συνάδελφο ποδοσφαιριστή Γιώργο Μουλιάτο και δεν επιθυμούμε καμία τιμωρία γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος και κανείς άλλος. Παρόλο που βρισκόμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση ήταν εύκολη απόφαση για μας γιατί πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα τα καταφέρουμε. Βιώνοντας παρόμοια κατάσταση την περσινή χρονιά (ας θυμηθούν οι σχετικοί) δεν υπιθυμούμε σε καμία περίπτωση να μπούμε στην ίδια διαδικασία. Τέλος, καλή πορεία σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα υγεία».

1025 views
Top