Διαχωρίζει τη θέση του από τη διοίκηση του ΑΟΔ ο Σωτήρης Δημάκης

Τη θέση του, απέναντι στην απόφαση της διοίκησης του ΑΟ Διαβολιτσίου, να καταθέσει ένσταση κατά της Σπερχογείας, διαχωρίζει ο προπονητής των «νερατζούρι» Σωτήρης Δημάκης, μέσω της δήλωσής του στο "Sport365.gr". Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε ο τεχνικός του Διαβολιτσίου…

«Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο τοπικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στην ομάδα μου το ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ και στην ομάδα της ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο και να διαχωρίσω τη θέση μου...

Το παιχνίδι με την Σπερχογεία, το Διαβολίτσι το έχασε πέρα για πέρα δίκαια το Σάββατο το μεσημέρι. Οι 3 βαθμοί ανήκουν στην ομάδα της Σπερχογείας!!!

Τώρα εάν η διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου θεωρεί ότι με το να πάρει ο Απόλλωνας 3 βαθμούς από το παιχνίδι με τον Πάμισο αυτό επηρεάζει και την ομάδα του ΑΟΔ και γι αυτό έκανε την ένσταση, αυτό είναι κάτι που αφορά καθαρά τη διοίκηση του ΑΟΔ και όχι τον ΣΩΤΗΡΗ ΔΗΜΑΚΗ.

Τελειώνοντας θεωρώ ότι για όλα αυτά, για το ότι οι ομάδες "τρώγονται" με ενστάσεις, με χαρτιά για δελτία και ότι άλλο εξελίσσεται εκτός αγωνιστικού χώρου, έχει μεγάλη ευθύνη η διοργανώτρια αρχή και κανένας άλλος !!!

Δεν μπορεί η Σπερχογεία και κάθε ομάδα να έχει νόμιμο δελτίο ποδοσφαιριστή στα χέρια της, να εκδίδεται νόμιμα από την ΕΠΟ και να χάνει τον αγώνα στα χαρτιά»

715 views
Top