Παίρνουν θέση οι ποδοσφαιριστές του Παμίσου

Με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές του Παμίσου παίρνουν θέση για τα τελευταία γεγονότα μετά την απόφαση Πύλου και Κυπαρισσίας να καταθέσουν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του Παμίσου, Γιώργου Μουλιάτου, στο παιχνίδι των «νησιωτών» με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις διαστάσεις που πήρε το θέμα της ένστασης που κατατέθηκε εις βάρος της ομάδας μας, θεωρήσαμε σωστό ότι πρέπει να τοποθετηθούμε επί του θέματος.
1) Σεβόμενοι τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα το οποίο υπηρετούμε (ποδόσφαιρο), θα σεβαστούμε την όποια απόφαση ληφθεί από τα αρμόδια όργανα.
ΕΠΙΣΗΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος, με περισσότερο πείσμα κερδίζοντας ή χάνοντας βαθμούς όλοι μαζί ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΩΣ ΟΜΑΔΑ (ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ), ζητώντας παράλληλα τη στήριξη των φιλάθλων μας που τη θεωρούμε σημαντική εφόσον πιστεύουν σ’ εμάς και τις δυνατότητές μας.
2) Στηρίζουμε τον 17χρονο συμπαίκτη μας Γιώργο Μουλιάτο και είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε τον Πάμισο, για να συνεχίσει την καριέρα του και θα τον βοηθήσουμε να φθάσει ψηλά γιατί η ποδοσφαιρική του αξία και προσωπικότητα είναι τεράστια. Σας κάνουμε γνωστό ότι θα συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας μας και όποτε κριθεί αναγκαία η συμμετοχή του θα είναι παρών.
3) Ευχαριστούμε το Σωματείο του Απόλλωνα Καλαμάτας (διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ) για τη στάση που κράτησαν διδάσκοντας ήθος και αξιοπρέπεια, παρ’ όλη τη δύσκολη βαθμολογική τους θέση, υπενθυμίζοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ΑΡΙΘΜΟΙ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΙΤΛΟΙ.
Υ.Γ. Καλούμε τα αρμόδια όργανα (ΕΠΣΜ – ΕΠΟ) για τη διασφάλιση και ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων να υπάρχει έγκαιρη και λεπτομερή ενημέρωση των κανονισμών, έτσι ώστε να γίνει ευκολότερη η εφαρμογή τους αποφεύγοντας τέτοιου είδους περιστατικά στο μέλλον
Με εκτίμηση
Οι ποδοσφαιριστές του Παμίσου»

2074 views
Top