Η αμφισβήτηση Μαυρέα που "φουντώνει" μετά την ένσταση  και ο... λόγος πλέον στον Πετρουλάκη

Κάθε άλλο παρά έκπληξη θα αποτελέσει το ενδεχόμενο να προκύψουν ανακατατάξεις στην ομάδα του Παμίσου μετά τα νέα δεδομένα και αυτός που φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο, μερίδας φιλάθλων αλλά και παραγόντων, βιώνοντας την «αμφισβήτησή» τους- από κάποιους μάλιστα αυτό γίνεται εδώ και καιρό αλλά η παρουσία της ομάδας στη κορυφή δεν άφηνε πολλά περιθώρια- είναι ο Αντώνης Μαυρέας.

Ο έμπειρος τεχνικός προσπαθεί με «νύχια και με δόντια» το τελευταίο διάστημα να ελέγξει τα πράγματα και σε ένα μεγάλο ποσοστό τα κατάφερνε (διατηρώντας τον ιστορικό σύλλογο στη κορυφή), μέχρι τουλάχιστον να έρθει η ένσταση, όμως πλέον τα δεδομένα αλλάζουν.

Βλέπετε κάποιοι και δεν είναι λίγοι αυτοί, του χρεώνουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης του λάθους της μεταγραφής Μουλιάτου, κάνοντας λόγο για τεράστιο σφάλμα που φέρνει την ομάδα εκτός στόχων.

Πλέον το λόγο έχει ο Γιώργος Πετρουλάκης που βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη θέση καθώς από τη μια πλευρά γνωρίζει τη προσπάθεια του κ. Μαυρέα και το ρόλο που έχει παίξει στο να «χτιστεί» η ομάδα, μένοντας στη κορυφή από την αρχή της σεζόν και από την άλλη «ακούει το παλμό» της Μεσσήνης και την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προπονητή του Παμίσου…

1052 views
Top