Τέλος ο Μαυρέας!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παμίσου Μεσσήνης αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Αντώνης Μαυρέας που υπέβαλλε την παραίτησή του στους ανθρώπους του συλλόγου.

Παρά την πίεση που δέχθηκε από τον Γιώργο Πετρουλάκη να αλλάξει την απόφασή του, ο έμπειρος τεχνικός ήταν αδιάλλακτος, αποχαιρετώντας ποδοσφαιριστές και διοίκηση μέσα σε έντονο συναισθηματικά φορτισμένο κιλίμα.

"Κάνω το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό μου γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένος με τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Θεωρώ ωστόσο ότι κάνω το καλύτερο δυνατό και για τον Πάμισο, ευελπιστώντας ότι αυτό α συντελέσει να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ευχαριστώ τον κ. Πετρουλάκη και τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης, τους φιλάθλους και βεβαίως του ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια", ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρώην πια προπονητής των "Νησιωτών".

Όσον αφορά την διάδοχη κατάσταση, επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παμίσου αυτή τη στιγμή φέρεται να είναι ο Κώστας Κλάδης, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το όνομα του Αλέξη Μαντζούνη.

1095 views
Top