Με αέρα …πρωτοπόρου ο Τσικλητήρας!

Αγωνιζόμενος για πρώτη φορά ως πρωτοπόρος της Α΄ τοπικής κατηγορίας, μετά την πολύκροτη υπόθεση της ένστασης κατά του Παμίσου, ο Τσικλητήρας πήρε εύκολη νίκη με 4-1 επί του Μεσσηνιακού και παρέμεινε στο +3 από τον Πάμισο. Από την άλλη οι "πράσινοι" εξακολουθούν να βρίσκονται στο +1 από την ζώνη!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Κυριαζόπουλου, έπειτα από κόρνερ του Τσάτσου και στο 30΄ ο Μικελάτος με φοβερή ατομική ενέργεια πέρασε 4 παίκτες και «τελείωσε» υποδειγματικά τη φάση για το 2-0.
Ο Τσάτσος στο 40΄ από γύρισμα του Διακουμή έκανε το 3-0, με τον Μεσσηνιακό να μειώνει προσωρινά στο 56΄ με πλασέ του Μανωλόπουλου.
Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μπίζος στο 67΄ με γυριστό σουτ εντός περιοχής.
● Διαιτητές: Δ. Πλακογιάννης, Ι. Γιαννέτσος, Χ. Τσοπανάκης
ΠΥΛΟΣ (Κακαλέτρης): Μίντζηρας (46΄ Κακαλέτρης), Σίνος, Μπίζος, Χοτζάι, Μπαστακός, Κυριαζόπουλος (70΄ Νάτσης), Διακουμής, Μουράτης, Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Τσάτσος (73΄ Δούνιας)
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Σταματελόπουλος (60΄ Δημόπουλος), Αρβανίτης, Μπιζίμης, Πετρόγιαννης, Παπανικολόπουλος, Μανωλόπουλο, Κριτσωτάκης (70΄ Στ. Γαβράς), Κουλουράς, Ν. Εμμανουήλ (78΄ Χρ. Εμμανουήλ)

475 views
Top