Ο Αργάνης «κεραυνοβόλησε» τον Τέλο Άγρα!

Με τον Πέτρο Αργάνη να πετυχαίνει ένα απίστευτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας κατάφερε να αποδράσει με το «διπλό» από τους Γαργαλιάνους με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.
Οι γηπεδούχοι τα έχουν σίγουρα με την τύχη τους καθώς εκτέλεσαν δυο πέναλτι στο 1ο μέρος, όμως πέτυχαν το ένα και προηγήθηκαν!
Συγκεκριμένα, ο Μπουρλάκης από τα 11 βήματα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο πρώτο έπειτα από χέρι του Στ. Μπάλλα, όμως ο Σώκαλης δεν αστόχησε από το ίδιο σημείο, μετά την παράβαση που χρεώθηκε στον Μαγουλιανίτη.
Παρ’ όλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 64΄ με τον Αναγνωστόπουλο από ασίστ του Μπαζάνη και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Αργάνης με έναν απίστευτο απευθείας φάουλ – «κεραυνό» από μακριά έστειλε την μπάλα στο «Γ» του Τσαμπά και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
● Διαιτητές: Η. Αλεξέας, Ν. Τσίρμπας, Β. Βρυώνης
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Λακριντής): Τσαμπάς, Γεωργόπουλος, Νικολόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Πότσης, Κοσυφολόγος, Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος (76΄ Νικολόπουλος), Σώκαλης, Παναγιωτόπουλος, Ξυδιάς (65΄ Μπολούν)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Σπάλλας): Λυμπερόπουλος, Αργάνης, Γ. Μπάλλας, Στ. Μπάλλας, Τσαναλίας, Πολυμενέας, Μαγουλιανίτης (55΄ Τσεκάνι), Αναγνωστόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μπαζάνης (82΄ Σταυρόπουλος), Μαρούδας (15΄ λ. τρ. Καρλαύτης)

857 views
Top