Ηλιόπουλος και Κομιώτης στον Πάμισο που τα δίνει όλα για τον τίτλο

Mε ανακοίνωσή του ο Πάμισος κάνει γνωστό πως ολοκλήρωσε δυο μεταγραφές, χωρίς όμως να αναφέρονται τα σχετικά ονόματα των παικτών, με τις πληροφορίες να θέλουν τους «νησιώτες» να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο Ζακυνθινό επιθετικό Χρήστο Κομιώτη, που είχε απασχολήσει και τον Απόλλωνα Καλαμάτας-ο αδερφός του Σταύρος έχει περάσει από το καλαματιανό σωματείο-και τον Ηλία Ηλιόπουλο ο οποίος δεν χρειάζεται συστάσεις αποτελώντας μέρος της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.

Ο Κομιώτης έχει παίξει σε Μαχαιράδο, Ζάκυνθο, Λεβάντε κ.α. ενώ ο Ηλιόπουλος μετά τη φυγή από τον Πάμισο αγωνίστηκε σε Ασπρόχωμα και τώρα στην Ανδρούσα. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής…

«Ο Πάμισος, παρά την αφαίρεση των 6 βαθμών με την ένσταση των συνδιεκδικητών, προχωράει σε δυο πολύ σπουδαίες μεταγραφές, λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Οι διοικούντες κινήθηκαν μυστικά και συμφώνησαν προφορικά με δυο ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά. Ο ένας έχει φορέσει επι σειρά ετών την φανέλα του Παμίσου, με συμμετοχές σε Γ'-Δ' Εθνική, και ήταν αναντικατάστατο μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2013-14.

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κόσμο της Μεσσήνης και έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της ομάδας μας. Ο άλλος αποτελεί προσωπική επιλογή του Κώστα Κλάδη, έχει καταγωγή εκτός Μεσσηνίας, αγωνίζεται σε ομάδα της Γ' Εθνικής, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Β' Εθνική. Πρόκειται για έναν χαρισματικό μέσο, που θα κάνει την διαφορά στην Α' Μεσσηνίας.

Αύριο οι επίσημες ανακοινώσεις.»

746 views
Top