«Κακός δαίμονας» της Κυπαρισσίας η Θουρία!

Μετά το Κύπελλο, ο Πανθουριακός αποδεικνύεται «κακός δαίμονας» της Κυπαρισσίας και στο πρωτάθλημα, στερώντας της ουσιαστικά τις βλέψεις τίτλου μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του με σκορ 1-0 επί των τριφύλιων.
Το συγκρότημα του Γιώργου Αργυρόπουλου έπαιξε εξαιρετικά, έβγαλε πάθος και ήταν άριστα στημένο, υποχρεώνοντας την Κυπαρισσία στο να έχει απλά μια φλύαρη υπεροχή.
Το γκολ του Ντίνου Βασιλόπουλου στο 25΄ με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε τη διαφορά χαρίζοντας στον Πανθουριακό μια μεγάλη, από κάθε πλευρά, νίκη.
Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την φάση του 32΄ όταν ο Βασίλης Βασιλόπουλος βρέθηκε στο έδαφος από τον τερματοφύλακα Καπετανάκη, θεωρώντας πως υπήρξε ανατροπή και έπρεπε να δοθεί το πέναλτι και η κόκκινη στον έμπειρο πορτιέρο ωστόσο ο κ. Νίκας άφησε το ματς να εξελιχθεί.
Παρά την βοήθεια του ανέμου που στην επανάληψη ήταν αισθητά με την Κυπαρισσία, οι παίκτες του κ. Γιαννίκα αποδείχθηκαν ανούσιοι, νωθροί και χωρίς να πάρουν ρίσκα, γνωρίζοντας ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως καταστροφικό.
Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της διοίκησης των τριφύλιων, που βλέπει να χάνεται ο μεγάλος στόχος της σεζόν, δείχνοντας μάλιστα έτοιμη να πάρει αποφάσεις που ίσως ανατρέψουν πολλά στο αγωνιστικό επίπεδο.
● Διαιτησία: Δ. Νίκας, Ε. Παναγιωτόπουλος, Ι. Γιαννέτσος
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Δανίκας): Καπετανάκης, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος (77΄ Μιτρόφ), Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος (65΄ Μανδραπήλιας), Κόλλιας, Γεωργιόπουλος, Παπαγεωργίου, Καμποσιώρης (20΄ λ. τρ. Μοντεσάντος)
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Παντσιώτης, Χαρμπίλας (32΄ Κωνσταντόπουλος), Πιχιγιόνι, Β. Σεφεράσι, Καράμπελας, Ζάκκας (75΄ Δωδεκάτος), Ηλιόπουλος, Β. Βασιλόπουλος, Α. Σεφεράσι (88΄ Χαραλαμπόπουλος), Κ. Βασιλόπουλος

620 views
Top