Τρίτη σερί νίκη για Αρφαρά και διαμαρτυρίες από Μελιγαλά!

Τρίτη σερί νίκη σημείωσε ο Αστέρας Αρφαρών στην Α΄ τοπική, επικρατώντας στην έδρα του με 1-0 του Εθνικού Μελιγαλά και έφτασε τους 25 βαθμούς, πραγματοποιώντας ένα ακόμα τεράστιο βήμα προς την σωτηρία!
Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό χωρίς φάσεις, με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε μάχες στο κέντρο και τους φιλοξενούμενους να μένουν με πολλά παράπονα από το διαιτητικό τρίο!
Το τέρμα του Αστέρα ήρθε στο 81΄ μετά από φάουλ του Μπούρα και κεφαλιά του Γιαννακόπουλου, ωστόσο οι ανθρωποι του Εθνικού διαμαρτυρήθηκαν για την συγκεκριμένη φάση καθώς θεώρησαν ότι προήλθε από λανθασμένη υπόδειξη φάουλ του Γεωργακόπουλου σε παίκτη του Αστέρα, φάση στην οποία ο 1ος βοηθός Τσοπανάκης δεν υπέδειξε κάτι, αλλά το πήρε πάνω του ο ρέφερι Σερεμέτης.
Επίσης διαμαρτυρήθηκαν για μια φάση στο 90΄, όπου ο Σαραντόπουλος βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάτισμα του Τσιλίκου, όμως ο διαιτητής του αγώνα άφησε το ματς να εξελιχθεί και δεν κράτησε καθυστερήσεις.
Σημειώνεται πως ο Εθνικός αγωνίστηκε με αρκετά νεαρά παιδιά στην σύνθεσή του, αλλά και ως αλλαγή!
● Διαιτησία: Π. Σερεμέτης, Χ. Τσοπανάκης, Β. Βρυώνης
ΑΡΦΑΡΑ (Βανικιώτης): Κατσαρέας, Κ. Φέστας, Μπούρας (82΄ Ισούφι), Παν. Χαραλαμπόπουλος, Γιαννακούντζος (90΄ Βανικιώτης), Καρατζούλιας, Α. Φέστας, Τσιλίκος, Καρύδης, Γιαννακόπουλος, Λυμπιώτης (71΄ Στρατής)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (Φασουλής): Μερκούρης, Παπαδόπουλος, Μακρυνιώτης, Γεωργακόπουλος (85΄ Παπαδόπουλος), Μουστάκας, Φωτιάδης, Θανόπουλος, Λάγιος (72΄ Σαραντόπουλος), Κανελλόπουλος, Γεωργόπουλος, Θεοδωρόπουλος

697 views
Top