Ιδανικός... αυτόχειρας ο Δωριέας!

Ο Δωριέας Δωρίου αν και προηγήθηκε 3-0 στο 10' ήρθε ισόπαλος 3-3 με τον Αστέρα Αρφαρών o οποίος έκανε την μεγάλη αντεπίθεση στο β' μέρος και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 5' ο Ψωρομύτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0, στο 9' ο Βασιλόπουλος έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων και στο 10' ο Γεωργακόπουλος πέτυχε το 3-0.
Στο 62' ο Καρύδης μείωσε σε 3-1 ενώ στο 83' ο Γιαννκούντζος που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο ημίχρονο, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μειώνοντας στο γκολ (3-2) την διαφορά.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καρύδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους.
Δοκάρι για την ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου είχε ο Παπαδόγιαννης.
ΔΩΡΙΕΑΣ ΔΩΡΙΟΥ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Δήμας, Κωτσάκης (29' λ. τρ. Ξυδιάς), Γκιάτα (90+2' Γεωργιόπουλος), Α. Γκότσης, Τσαμπούρης, Παπαδόγιαννης, Ψωρομύτης, Ι. Γκότσης (87' Γκρίτζαλης), Βασιλόπουλος, Μωράκης, Γεωργακόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ (Στάθης Βανικιώτης): Ματθαίος-Λίβας, Σ. Φέστας, Μπούρας, Παν. Χαραλαμπόπουλος, Η. Καπόγλης, Ζέππος, Κ. Φέστας (61' Κάρτσωνας), Γ. Τσιλίκος, Καρύδης, Γιαννακόπουλος, Π. Καπόγλης (46' Γιαννακούντζος).
ΔΙΑΤΗΣΙΑ: Δ. Γιαννόπουλος, Ε. Παναγιωτόπουλος, Α. Καυκάς

156 views
Top