Μαυρέας: «Με έπεισαν η οργάνωση και η... υγεία του συλλόγου»!

Λίγο μετά την επισημοποίηση του «γάμου» ΑΟ Διαβολιτσίου - Αντώνη Μαυρέα, το Sport365.gr επικοινώνησε με τον νέο πλέον τεχνικό των «νερατζούρι», όπου του αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του συλλόγου.

Μάλιστα, ο κ. Μαυρέας δεν παρέλειψε να ευχαριστεί τις διοικήσεις του ΑΟ Κυπαρισσίας και του Μεσσηνιακού ΓΣ για την πρόταση όπου του έκαναν, ενώ παράλληλα τους ευχήθηκε να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

«Αποδέχτηκα την πρόταση του ΑΟΔ διότι εκτιμώ κάποιους ανθρώπους που με έπεισαν και πείθουν όλα αυτά τα χρόνια με την οργάνωση και την υγεία που έχουν σαν σωματείο.

Επίσης, πιστεύω παρά πολύ στους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή την ομάδα. Ξεκινάμε λοιπόν μια προσπάθεια όλοι μαζί διοίκηση τεχνικό τιμ ποδοσφαιριστές και κόσμος προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Γνωρίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλος ώστε αυτή η προσπάθεια να ευοδωθεί με επιτυχία.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΟ Κυπαρισσίας και του Μεσσηνιακού ΓΣ για την τιμή που μου έκαναν με την πρόταση τους και τους εύχομαι να υλοποιήσουν τους στόχους τους».

618 views
Top