Μαρούδας για... Γαργαλιάνους και Απόλλωνα

Ο Μάριος Μαρούδας αποχώρησε με θλάση στο δικέφαλο, στο ματς των Γαργαλιάνων, ωστόσο οι συμπαίκτες του έκαναν την απουσία του να περάσει σχεδόν απαρατήρητη, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση, που είχε ως αποτέλεσμα να έρθει και η νίκη στις καθυστερήσεις. Έζησε πάντως εντονότατα το ματς και έχει έναν επιπλέον λόγο να αναφερθεί στη προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού Καλαμάτας…

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος το παιχνίδι, παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα κομβικό σημείο, στο πρώτο μέρος και νομίζω ότι δικαιωθήκαμε γι αυτό, κατακτώντας μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα ισχυρό σωματείο. Τα παιδιά έβγαλαν μεγάλο πάθος, έπαιξαν και για όσους απουσίαζαν και τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Η ομάδα απέδειξε πως έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά προβλήματα και να στέκεται όρθια» μας δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων που δεν θα αγωνιστεί στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο φρόντισε να «δείξει» το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας του…

«Τοπικό ντέρμπι με πολλές δυσκολίες, παγίδες και ιδιαιτερότητες ο αγώνας με τον Απόλλωνα που θέλει τους βαθμούς αλλά για εμάς δεν αλλάζουν πολλά. Θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό ζητώντας, όπως πάντοτε, το θετικό αποτέλεσμα».

Η απουσία του Μαρούδα θα είναι η μόνη για τον Λάκη Σπάλα καθώς επιστρέφουν οι Τζίφας, Αλεξανδρόπουλος και Παπαδέας που δεν αγωνίστηκαν στη προηγούμενη αναμέτρηση με τον Τέλο Άγρα.

368 views
Top