Όλα «0» στον Κορδία (pics)

Βαθμούς, όχι όμως και γκολ μοιράστηκαν στον Κορδία Πανθουριακός και Αστέρας Αρφαρών, σε ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις και πολλή ένταση.
Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς πιο κινητικοί στο ματς και είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες, δίχως όμως να καταφέρουν να σκοράρουν και μάλιστα τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κ. Βασιλόπουλου.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο 1ο μέρος και απείλησαν στο 1ο 10λεπτο όταν το σουτ του Β. Βασιλόπουλου από πλεονεκτική θέση πέρασε ελάχιστα άουτ.
Ωστόσο, δεν σημειώθηκε κάποια τελική άξια αναφοράς σε όλο το 45λεπτο, δείγμα της κακής ποιότητας ποδοσφαίρου.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο στο 2ο μέρος, με τους Αρφαραίους να χάνουν την πρώτη καλή στιγμή όταν μετά από μακρινή μπαλιά της άμυνας ο Γιαννακούτζος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στα δεξιά της περιοχής, όμως το πλασέ που δοκίμασε με τη μια κατέληξε άουτ.
Από την άλλη η Θουρία είχε πολύ καλή στιγμή στο 68΄ όταν σε φάουλ του Β. Σεφεράσι από δεξιά ο Παπαδημητρίου βρέθηκε μόνος στο 2ο δοκάρι, όμως η κοντινή κεφαλιά που έκανε πέρασε μακριά από το αριστερό δοκάρι του Κατσαρέα.
Από μπαλιά του Α. Σεφεράσι στο 70΄ ο Κ. Βασιλόπουλος δεν πρόλαβε να πλασάρει προ του πολύπειρου Κατσαρέα που έκανε έγκαιρη έξοδο.
10 περίπου λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κ. Βασιλόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα για εκτός φάσης χτύπημα στον Σ. Φέστα.
Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πίεσαν για να σκοράρουν – παρ’ ότι είχαν παίκτη λιγότερο – όμως δεν άλλαξε κάτι στο σκορ με την μοναδική καλή στιγμή να είναι μια κεφαλιά του Πιχιγιόνι στο 2ο δοκάρι που κατέληξε άουτ.
● Διαιτητές: Ε. Ζαρακοβίτης, Π. Ηλιόπουλος, Α. Τσουκάλη
ΚΑΡΤΕΣ: 58΄ Παπαδημητρίου, 62΄ Πιχιγιόνι, 82΄ Κ. Βασιλόπουλος (απευθείας κόκκινη) – 65΄ Καπόγλης
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Αργυρόπουλος): Ανδρέου, Παντσιώτης, Β. Σεφεράσι, Πιχιγιόνι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Α. Σεφεράσι, Χαρμπίλας (77΄ Χαραλαμπόπουλος), Ζάκκας (50΄ Παπαδημητρίου), Β. Βασιλόπουλος (66΄ Ηλιόπουλος), Κ. Βασιλόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ (Βανικιώτης): Κατσαρέας, Κ. Φέστας, Σ. Φέστας, Χαραλαμπόπουλος, ΓΙαννακούντζος (79΄ Στρατής), Καπόγλης, Καρατζούλιας, Τσιλίκος, Καρύδης, Γιαννακόπουλος (90΄ Βανικιώτης), Λυμπιώτης (87΄ Ισούφι)

517 views
Top